Friday, July 30, 2010

Cameron Highland landscape.......

Perjalanan KM seterusnya ialah Tanah Tinggi Cameron Highland. Cuaca di sana dirasakan tidak lagi sesejuk dulu khususnya di waktu siang. Mungkin salah satu puncanya disebabkan oleh penebusgunaan tanah yang berleluasa di situ.







Selain bawa keluarga jalan2, trip kali ni juga lapangan untuk menguji penggunaan DLSR. Maklumla KM & Mem sama2 di level beginner. So tangkap gambar pakai instinct ja hehehe. Semua gambar2 adalah raw & belum diedit. Proses nak mengedit pun kena ada ilmu & kemahiran juga...............nanti kita coba.
* Weekend ni sesi menguji DLSR lagi. Event...majlis pernikahan my sister & bukan KM yang menikah lagi...........kekekeke


3 comments:

ken said...

nice pics.. cameron is cool =)

Dee said...

baju sejuk adam tu apsal warna pink? BK punya ek? sama ngan anak aku pya..hehehe..

KM said...

ken- thanxs...

dee- kekeke...aku pun xtau beli kat mana....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin