Wednesday, August 11, 2010

Resepi berbuka puasa............

Tajuk petang ni tak sama ngan content entry. Saja KM suka2 taruh tajuk tu. Sebenarnya, petang-petang hari pertama Ramadan ni, mencabar betui. Bukan sebab lapaq ke hapa tapi mata KM macam tak takleh nak buka. Macam ada sauh kapal je kat kelopak mata. Nak kata KM tahajud semalam tak juga. Tido cam biasa ja. Nak ilang ngantok ni, layanla gambo2 yang xsempat KM download aritu.


















* Kepada akak2 & makcik2 kita yg tengah fikir nak masak pa untuk berbuka petang ni, selamat berfikir hehehe......mungkin ada yg akan search internet cari resepi, ada yg akan selak buku/majalah (bukan selak kain tau bulan2 posa ni hehehe......), mungkin ada juga yg tentu tunggu siaran tv/rancangan masakan dan seumpamanya. Apapun yg kita masak or beli utk berbuka, pastikan ianya tidak membazir...............

3 comments:

Bittersweetflavours said...

cantik2 gambar KM d CH ni...

Amirrah Zawani said...

wahhhh..
bestnya.. teringin nak pergi..

KM said...

Bittersweetflavours- I follow .............heheehe..

Amirrah-Insyaallah..nanti sampaila tu.....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin