Monday, February 21, 2011

My wedding anniversary............

Banyak lama juga tidak aktif menulis di sini. Sebenarnya, masih tak sihat..masih menanggung demam selsema yang bikin KM jadi tak bernafsu nak menulis....Sepanjang bulan ni xde pe yang menarik sangat untuk dikongsi...

Once cuti raya cina aritu, KM sekeluarga sempat ke Kelantan jalan2....Last saturday, KM baru sahaja menyibukkan diri dengan kenduri perkahwinan adinda KM....buat kenduri kecil2an sahaja...maafla kalau xmenjemput kwn2...

Lain2 KM sibuk ngan make up umah baru sebelum nak disewakan....Lagi lama dibiarkan, berterusanla KM menanggung installment bulanan ngan bank...

Hujung minggu ni, KM dapat 2 tiket jemputan dari NUFFNANG menonton Drive Angry 3D di TGV 1st Avenue, Penang. Dah kopom nak bawak Mem nonton tapi still bergantung pada keadaan semasa nanti hehehe..........

Crita punya crita, lupa la polak yang arini my 7th wedding anniversary hehehe( last Saturday KM punya besday).... Selain KM yang sambut anniversary arini, blogger DEE pun sambut tarikh yang sama hehehe.............Ucapan KM, semoga ikatan yang dibina berkekalan....

1 comment:

risanur said...

hepi annivesary...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin