Sunday, November 15, 2009

Adam masuk hospital plak........

Hidup manusia selalu akan diuji. Suka atau tidak, terimalah ia dengan penuh kesabaran & rasa baik sangka pada Maha Kuasa yg memberi ujian itu.

Jika seminggu lalu, Adam kena alergik teruk satu. Minggu ni dia muntah bercampur darah plak. Ptg jumaat, Mem call KM kata dalam muntah Adam ada darah. Dari klinik terus refer hospital. Sebb Adam dh xmuntah lg pastu, so doc cadang kami buat pemerhatian kt rumah ja dlm tempoh 24 jam.

Pagi sabtu dia muntah bercampur darah lg, so gi hospital, terus kena tahan. D0c dh mula check sana sini. Mungkin ada internal bleeding. KM pun suspek, efek ubat yg Mem makan minggu lepas sgt panas. Menyebabkan kesan teruk pd bayi. Wpun Mem dh automatik stop makan ubat tu & Adam pun dh xmenyusu badan sejak kena alergik tu tp efek tu tetap ada lagi.

Wpun tak sihat & diserang selsema tp Adam tetap anak yang baik. Tidak merenyek atau buat perangai............Adam masih bleh tido lena.....Nasib baik Mem bercuti panjang jika tidak susah juga kalau anak masuk wad......Semoga dia cpt sembuh & boleh kuar hospital cpt. Lagipun next week, kita dah nak raya haji plak...........

13 comments:

CiK AiDa said...

semoga adam cepat sembuh~~amin~~

.::WaNiE::. said...

Cepat sembuh adam..

shafarina said...

InsyaAllah, tak ada apa² tu. Baby mmg prone to apa² simptom kan.

Adam, cepat baik ye. Kesian dekat ayah dgn ibu. :)

EraNaZeErA.. said...

semoga adam cepat sembuh... insyaallah...

cHeRyNa PiReS said...

adam, semoga cepat sembuh.

onniey84 said...
This comment has been removed by the author.
onniey84 said...

semoga cepat sembuh ... kesian tengok anak2 kecil menanggung sakit

Dee said...

sian adam..moga cepat sembuh ye..

mamarempit said...

moga cepat sembuh ye Adam...insyaAllah

.::CeK LaLa::. said...

sian adam.. comel betul dia!!
semoga cepat sembuh yerr!!

Aspalela said...

kasihan adam...
semoga KM dan wife bersabar...

KM said...

Buat semua yg meninggalkan komen, KM ucapkan t/kasih atas ingatan & doa pd anakanda KM, semoga Allah memberkati anda semua.....

Aidura Sofiee said...

saya doakan agar baby adam cepat sembuh, insya-Allah, amiinnn.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin