Friday, November 6, 2009

Adam Tak Sihat...............

muka Adam yg tak ensem dah hehehe.....

Lama KM tak update Calculatorbuta. Bukan sebab takda idea tapi otak tepu nak berkarya hehehe.......Lagipun KM sekarang sibuk ngan anak kecik. Maklumlah dah dekat 5 tahun takde anak kecik. Bila Adam datang, hidup KM ngan Mem jadi kelam kabut balik. Tapi itulah kemanisan hidup sebagai ibu & ayah yg kdg2 sesetengah orang tak dapat merasainya.

Al-kisah, pagi tadi badan Muhammad Adam Irfan merah-merah macam melecur. Dia pun asyik merengek ja. Mem dah mula susah hati. KM gi keja pun xsenang duduk. Arini minta bos halfday, balik terus bawak Adam gi klinik. Mcm yg KM suspek, doc kata dia mungkin alergik pd something. KM suspek mungkin dia alergik pd serengga or ubat2 Mem makan. Pas makan & sapu ubat, nampak kurang sikit kelecuran tu. Harap2 esok dah kurang byk atau KM mungkin kena bawak dia ke hospital plak......

* Kalau kita kenangkan kesukaran setiap ibu bapa nak membesarkan seseorg anak tu maka kita kenangkan kembali pada 2 ibu bapa yg menjaga kita dulu............renungkan wajah2 ibu ayah kita selagi mereka masih ada..........moga kita tak mensia2kan mereka di usia..............

7 comments:

Putri said...

kesiannye kat adam..
mcmn ek leh jd mcm tu?
alergik?
adam mkn aper?

cHeRyNa PiReS said...

semoga cepat sembuh adam...risau pulak tgk jadi macam tuh.

---> sha komen dr padang bola!

Dee said...

siannya adam..sib baik dh ok sket..

KM said...

Putri- Efek dr ubat bersalin yg Mem makan....

Cheryna- Alhamdulilah...dah sembuh...Tahniah!!! Nogori menang Msia Cup!!!

Dee- hhehehe...cobaan....

kak wos said...

putih melepak anak teruna hang KM ooii!!!
budak kalo kulit putih2 gebus nih mmng sensetip sket..
mcm aku tetecik dulu.. hehehe...

risanur said...

risa juga la yang masih belum mendapat pengalaman menjaga anak macam KM dan mem...jelesnya...

KM said...

Kak wos- takpela...kalau itam nanti komplen plak hahaha....

risanur- sabola...insyallah akan sampai masanya nanti...tungguuuuu

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin