Monday, January 4, 2010

ManU tersungkur di Old Trafford..........

Minggu pertama, tahun 2010. Rasa cam biasa ja. Cuma pas 3 bulan KM dok relax pagi2 (sebab Mem cuti bersalin + cuti sekolah), arini kena start awal balik. Kol 6 pagi dah kuar umah...adoii. Antar Adam Irfan ke umah pengasuh. Antar Nur Batrisya ke umah mak aku. Seterusnya, antar Mem ke sekolah. Tak suka? Tapi wajib buat.

2010 ada azam baru? Jawapannya takda. Cuma nak setelkan apa yg tertangguh. Ada planning2 baru? Umah baru? keta baru? bini baru? hahaha.......semua takde. Biar takdir menentukan.

Tahun berganti tahun. Tahun ni, KM dah mencecah 34. Dah tua beb. Umah kata pergi, kubur kata mari.

Arini ramai gak yg masih cuti. Mungkin bawak anak mendaftar persekolahan baru....KM tahun depan baru bawak Batrisya pi darjah 1. Arini dia stay lagi kt pra-sekolah tok tahun ke-2.

Berita sedih buat penyokong ManU................semlm mereka tersingkir dari saingan Piala FA selepas tersungkur di tangan kelab divisyen 3, Leed Utd. Sabo..sabo...hehehe...........

2 comments:

atle ♥ waT¡e said...

Slmt Thn Baru KM :p

Mak Su said...

2010 macam gaks 2009, biasa jer... happy new year KM :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin