Wednesday, January 20, 2010

Happy Birthday for My Mem...........


Today, 20 January adalah hari kelahiran my Mem. Semoga Allah terus merahmati & memberkati anda serta dilimpahi ketenangan dalam hidup. Hadiah? Hadiah dah pun dibelikan semlm. Harapan KM, hadiah tu telah memenuhi citarasa anda hehehe...........Kek besday? Takyahla kan sebab last month dah makan kan. Nanti lebih2, diabetes plak kan............itu tandanya sayang hehe.....
* Kek kat atas tu kek tok besday Batrisya ke-5, bulan lepas sekali combined celebrated birthday Adam Irfan ke-3 bulan.....aci dak gitu hehehe...........Next month ada ulangtahun keputeraan KM & anniversary pernikahan KM hehehe.....


7 comments:

mamarempit said...

selamat ulang tahun kat MEM....mudah2an umur yg ada diberkati dan dimurahkan rezki...dilimpahkan kurniaan kasiih sayang dari insan tersayang & Allah swt....aminnn

KM said...

mamarempit- thanks buat ucapan tersbut....moga Allah jua memberkati Mama hehehe.......

Dee said...

eh2..dh dkt eh anniversary kita..kita? erk..maksud aku ko ngan wife ko lah kan..aku ngan hubby aku..sama tarikh kan? hehehe..

happy birthday to MEM ye..

KM said...

Dee- hehehe...brapa aribulan Dee? aku confiusela 20 ka 21/2? Tahu kat mem sure kena pelakong ni hehehe.........

onniey84 said...

cantiknya kek..sape design tu..

mRs.aJaQue said...

epi bday tuk mem besau..
i'm back..rindu nk bce cte pnas KM..hehehe

Mak Su said...

selamat berbahagia selalu :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin