Thursday, December 15, 2011

Fire engine terbabas langgar rumah orang......

Malam kelmarin, Pakcik Elvis telefon KM. Katanya ada kereta bomba langgar umah orang kat Penaga hehehe....KM cakap kalau dia nak pi tengok...dia pi la...

Arini berita tu tak sempat masuk paper lagi...mungkin esok adala berita dia. Sebenarnya fire engine dari Balai Bomba Kuala Muda tu on the way ke satu operasi tapi masa berkejar-kejar tu nak elak motosikal terbabas langgar umah orang....cedera jugala pakcik2 bomba kita tu...kesian.

Itulah malang ni memang tak berbau....Orang yg nak pi selamatkan orang pun kadang2 tak dapat nak selamatkan diri sendiri...semua ni kuasa Allah....

4 comments:

♥ ROS ♥ said...

A'ah ros ada kat umah mak sdara masa tu.. Kat pasir gebu, roboh dapur orang tu.. Kecian... Fire engine tu bwak laju sgguh.. :p

KM said...

kereta bomba, ambulan memang antara yg laju bila dipasang siren....kalau xsiden memang gedebom..bum..bang la jawapnya hehehe.........

Masy said...

aritu kedai seblah opis sy kene langgar dgn kete. hehehe

KM said...

Dah mcm cite Diehard plak hehehe......

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin