Wednesday, December 28, 2011

Nur Batrisya turn to 7 today........



Hari ni 28 Dis, 2 hari selepas ulang tahun tsunami Asia ke-7, usia Nur Batrisya genaplah 7 tahun dalam kalender Masihi. Sambutan hari tua dia, KM dah bagitau sabtu ni kami belila kek untuk dia memandangkan Cikgu Watie pun dah start keja sejak kelmarin.


Minggu depan dia dah naik darjah 2....Buku2 sekolah pun dah siap beli.....just tinggal sikit2 je lagi barang sekolah utk dibeli.....


* So Selamat Hari Lahir anakku, Nur Batrisya......


3 comments:

♥ ROS ♥ said...

Wah mcm anak mami.. Comey sguhh.. Best yer anak nk masuk skola.. :)

KM said...

Banyk org kata cam anak mami tpi sya n wife xde keturunan mamee hehehe......anak sya nak masuk darjah 2 dah....:)

♥ ROS ♥ said...

Oh ya ka? Mgkin duk area penang kot..hahhaah... :p wah cpat yer.. Anak sy bru stahun.. Hihihi

A'ah asben punya.. Silver jer byk, siap juai lg :p Beli emas 1-2keping jer.. Km lagi kayo sbb byk umah.. Untung beli umah byk.. Asben nak buat tp modai xdak.. Hihihi

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin