Monday, March 5, 2012

Hidupku dah berubah hampir 360 darjah...

Hampir seminggu tak menulis....bukan takde idea tapi xde masa dah...

Lepas takeover kedai 17hb lalu, kehidupan KM dah berubah hampir 360 darjah hehehe....sekarang gua kerja dari kol 6 pagi sampai 11 mlm baru balik rumah....pastu buat setel segala urusan kira duit, buat akaun & apa bala lagi....kol 1 or 2 baru tido. Kol 6 bangun kembali hehehe..rutin berlangsung setiap hari sepanjang minggu..

Takde lagi masa nak round2 pasar malam sebelah petang atau lepak2 kat shopping complex ari minggu...Perubahan ni jangkit kepada wife & anak2 KM. Yang pasti Cikgu Watie selaku majority shareholder sgt memahami...terima kasih yang...

Kalau nak ikutkan penat...memang sangat penat tetapi ku gagahkan juga sebab nak senang bukan senang....nak susah pun bukan susahkan...

* dah lebih 2 minggu menguruskan bisnes baru ni....byk lagi yg perlu ditambahbaik untuk memajukan bisnes ni....

4 comments:

♥ ROS ♥ said...

Wah bestnyer dah ada kedai sendiri.. Bila lah tiba giliran ros :) hihihi

KM said...

Takpe Ros...kalau berminat pelan2 bleh cari bisnes....

$uNmeloN said...

steady KM, klau ada special ofer kat kedai KM jgn lupa bagitau! :D

KM said...

SunMelon...spesel offer??? Insyaallah akan cuba diberi perhatian perkara begitu...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin