Wednesday, August 8, 2012

Bila isteriku bermimpi lagi....

Malam tadi Cikgu Watie bermimpi lagi...macam biasa juga dia bermimpi KM kawen lagi. Adoi!! camla muka KM ni bleh kawen ramai hahahaha....

Dia cakap KM kawen tu sebab KM nak anak lagi....KM cakap takyah kawen lain pun dah dapat anak hahaha...tengok dah nak masuk 3 orang. Adam Irfan pun dah tau yang dia akan dapat adik tak lama lagi.

Check up semalam, anak ke-3 kami dah nak masuk usia 5 bulan. Paling lewat, insyaallah Januari dapatla anakanda baru kami.

Walaupun dah yang ke-3, keterujaan nak dapat anak baru memang ada dalam hati KM. Kepada Cikgu Watie, jangan bimbang...kita akan stay united walaupun KM bukan penyokong Man United hahaha....

3 comments:

♥ ROS ♥ said...

hahhaa.. ros pun dulu salu mimpi masa nk masuk 5bulan.,. pastu tetiba nangis..hahahah :) xlama dah tu... moga puan watie jaga diri bebaik yer :)

Masy said...

ahahahaha ke situ pulak mimpinye ye..

KM said...

Ros- hahaha..ros pun mimpi? kekekeke..cobaaannn

Masy- nasib baik tak betui2...hahahah

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin