Thursday, May 28, 2009

Man U Tersungkur Di Rome..........

Berat mata memandang, berat lagi kekecewaan yg dipikul oleh seluruh team Man U & penyokong2 setelah kecundang di tangan Barcelona dalam final European Champions League di Rome pagi tadi. Hasrat mereka untuk menambah koleksi kejuaraan musim ini tidak kesampaian apabila ditumpaskan oleh pasukan dr Catalan dengan jaringan 0-2.

Jaringan oleh Samuel E'too & Lionel Messi sudah cukup memusnahkan harapan United untuk mempertahankan kejuaraan yg dimenangi mereka musim lalu. Berdasarkan undian media & di internet, Man U turun selaku pilihan utk bergelar juara. Malangnya, sejak awal kesebelasan diumumkan KM sudah jangka Man U akan kena hehehe....Lebih malang, cubaan2 Christiano Ronaldo secara bersendirian di awal perlawanan nampak macam dia megah hendak menjadi hero di perlawanan akhir. Tp itulah malangnya Man U kerana terlalu konfiden hehehe....Kepada Barcelona, sekalung tahniah kerana berjaya menjawab keangkuhan Red Devil. KM rasa duit gaji bulan ramai yg susut kerana bertaruh or betting atas Man U hehehe......sesungguhnya berjudi, bertenung nasib itu haram.......so jgn main judi.

* Kalau musim ni Man U kalah 2 kali ngan The Red's, takkan Barcelona mereka boleh tumpaskan. Lagipun ramai pengulas/penganalisis mengandaikan laluan Man U ke final lebih mudah berbanding pasukan pilihan yg lain. Pendek kata, coba lagila tahun depan hehehe......

8 comments:

shasha said...

heh...tak tgk bola la bro...

Anonymous said...

ronado jadik lone striker awal game malam tadi... tu yang asek menerai tu...

barsa memang lebih hebat dari mu!!! hahaha...

butterflytwinlove said...

barca deserve untuk menang!yeaaayyy
:)

mamarempit said...

akakakka....betul telahan aku...

ape pun...den tk minat bola...

Dee said...

hahaha...kalah ek..laki den sukalah MU kalah..

Masy said...

tak minat bola hehe

Anonymous said...

ala menang kalah adat permainan
jika mu asik menang je alamatnya terpaksalah team lain berniaga cenderahati aje

Masy said...

x tgk sgt bola hehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin