Monday, October 26, 2009

2-0 cukup utk menutup mulut pengkritik serta penyokong MU hehehe......


Hangin bila baca kolum sukan antara Jumaat & Sabtu lepas. Rata2 kolumnis & pengkritik 90% telah menutup peluang Liverpool utk mencabar kejuaraan Liga Inggeris musim ni. Paling aku hangin baca tulisan editor EPLx, dalam surat khabar KOSMO. Tak silap aku, editor dia nama Rizal. Kritik Liverpool mcm penyokong Red Devil's.

Tapi semlm, The Red's telah menjawab kritikan tersebut. 2-0 cukup utk memberi kemenangan ketiga berturut2 sejak musim lepas ke atas musuh ketat tersebut. Mungkin kalau ikut logiknya, Alex Ferguson mungkin telah tertelan chewing gum yg dikunyahnya hehehe........Pengadil seperti mana biasa akan melanjutkan masa tambahan yg agak panjang apabila Man U ketinggalan dlm setiap perlawanan tp Liverpool menghukum tambahan itu dgn sebiji lagi gol sekali gus menamatkan saingan Red Devil's.
* Congrat Benitez & his man..............without Gerard, we still can won.....Kemenangan ini sekurang2nya meredakan ketidakpuasan hati KM pd pembentangan Bajet sulung PM Najib.......xde pe yg golongan sept KM dpt dlm pembentangan tersebut........


5 comments:

Dee said...

so, confirmlah ko masih menyokong Liverpool..aku rasa wartawan tu dia kena belajar balik etika kewartawanan..dia kena fair bila buat laporan..hehehe..

cHeRyNa PiReS said...

KM..kalo tgk dekat rtm lagi sakit ati. pengulas2 sukan semuanya berat sebelah. team dah kalah pon nak diulas2 sampai menidakkan kemenangan lawan.

KM kena baca kenyataan MU pasal nieh. cara diorang ulas betul2 membuatkan sha kesian dengan player MU. at least website liverpool tak wat apa diorg wat.

kosmo? pedulikanlah. baik suruh diorg tulis blog je...boleh tulis pasal diri sniri...

rose said...

wawawwwiiii..yahooo....padan muka Man U Aka Mangkuk (ini gelaran yg hubby kite bagi)

sib baik menang malam td..if tak..ade la yg bermandi air mata darah kat depan tv..huhuhu...(ditujukan utk hubby kite..kipas susah mati the Kops


oopps..sori...salam singgah..wahahahah..

Putri said...

tahniah tahniah .. :P nak komen jugak walaupun buta bola.. hihihi.. sory KM..

KM said...

dee- aku setia beb hehehe....kalau dia xreti nak fair better dia run funfair je hehehe...

cheryna- RTM ulasan bola dia cm org bersastera saja hahaha....Anything kita puashatila kemenangan semlm hehehe...

rose- sabo2...jgn kutuk penyokong Man U lebih2...nanti depa kecik hati...

putri- buta bola xpe...jgn buta hati hehehe....anyway thanks...gracias...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin