Thursday, October 15, 2009

Argentina layak, Simpson di muka depan Playboy & Dow Jones melepasi 10,000 mata

Sebab xde pe cerita yang KM nak cerita maka kita kongsilah satu 2 berita untuk ilangkan keboringan. Awal pagi ni, pasukan faveret KM, Argentina meredakan keresahan seluruh penyokongnya dgn melangkah secara automatik ke pusingan akhir World Cup 2010 di Afrika Selatan. Pasukan kendalian Diego Maradona ini menjadi pasukan ke-4 layak automatik dr zon Conmebol setelah menumpaskan Uruguay 1-0 di Montevideo.


Manakala untuk keluaran November ini, majalah orang dewasa terkenal, Playboy menampilkan Marge Simpson sebagai penghias kulit luar. Ini sempena ulang tahun ke-20 rancangan kartun tersebut. KM pun takleh nak bayang camna Marge bleh berbogel untuk majalah tersebut hehehe............

Berita paling suka KM nak tahu ialah Index Dow Jones buat kali pertamanya mencecah 10,000 mata di penutup sesi kol 5 pagi tadi. Kenaikan yang didorang prestasi baik beberapa company gergasi US seperti Intel & JP Morgan mungkin petanda baik bahawa ekonomi dunia di landasan betul untuk kembali pulih. Pelabur2 saham seperti KM juga sure tersenyum mencari ruang utk mencipta duit hehehe............




2 comments:

cHeRyNa PiReS said...

27&afahmy
hoo...maknenye nanti mascherano dptlah men kat wc...tp kan KM, sha nak tau sesuatu nieh. mak simpson tuh setau sha macam leper..sejak bila pulak beraset sampai leh masuk playboy?

Dee said...

bola..bola..x abis2..hehehe..marge simpson jd model aku x heran..tp kalo ko lah yg ditepek dpn majalah playboy..ko agak2 laku x? kehkehkeh..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin