Thursday, December 23, 2010

Tertelan Syiling Seposen...............

Awal2 pagi je my father in law dah sms. Inform my nephew masuk hospital. Why??? sebab dia tertelan duit syiling seposen hehehe.............budak2 ni mcm2 feelnya....kalau terlepas pandang je macam2 hal bleh terjadi. So far, KM takde pengalaman lagi tentang tertelan syiling tapi doctor sure akan buat sesuatu supaya syiling tu kuar semasa dia buang air besar. Yang pasti tak kena belah perut kan kekeke...........

5 comments:

.::WaNiE::. said...

fuhhh :P


bahaya

Ayuraza said...

pergghhh..berak mahal la pas ni..keh3..tapi sib baik xbelah perut..kalo tak mesti sakit macam ayuraza...hehe

Lia @ Norli (Mamarempit) said...

erk....sposen? awat gambaq garpu...

onniey84 said...

Ya Allah gambar tu betul ker dia tertelan garpu...? camno tu hheheh..
telan syiling tkper rasanya..dia akan keluar melalui najis

KM said...

wanie- memang bahaya...buatnya tersangkat kt saluran pernafasan..mau tak haru...

Ayu-kekeke.........

mama-gambar tu sekadar hiasan, tiada berkait yg hidup mahupun yg dah mati

onniey-telan garpu? kekeke.....mungkin tidak hehehe......

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin