Wednesday, March 2, 2011

Affina Bay.....cam menarik!!!!

Tahun 2011 dah menginjak ke bulan 3, KM dalam proses akhir nak siap umah baru sebelum disewakan. Kalau fully furnished blehla sewa lebih sikit berbanding unit kosong. Lagipun KM target untuk Uitm female student tok sewa unit tu. Range sewa pun nampak menarik sekarang ni utk Casa Prima, harap2 blehla untung sikit2....

Bila unit ni dah disewakan blehla KM fikir nak cari unit baru. Antara papan iklan yang menarik minat KM beberapa minggu ni ialah unit kondo Affina Bay. Offer clearence unit ini ialah from RM189K. Memang menarik berbanding harga di pasaran melebihi RM300k tp masih menjadi persoalan kenapa ada unit kosong sehingga kini?? akan KM cari jawapannya nanti.......

7 comments:

Ayuraza said...

wahhhh..
untung betoll la..
kalo letak perabot lebey..sewa mesti kena lebih..hehe :P

KM said...

Ayu- Hajat memang gitula..nak fully furnished before rent...harap2 bleh untung sikit after bayar monthly payment...

.::WaNiE::. said...

wuuu

mengumpul harta dan membuat duit darinya

sangat berbaloi2

KM said...

wanie- saya just merancang ja tp kadang2 kekangan kewangan menyulitkan hehehe...

Amer menghayati.. said...

Wow.. less than 200k for 1400 sqft condo... that very cheap.... dah dapat info kenapa murah sangat....

azizi zillah said...

lama dah dok pikir nak beli unit kat sini, cuma tertanya2 apa sebab tetiba jadik murah sgt... apa 'info' tu..?

hilmy said...

bro
ade ke beli unit kat affina bay ni?
hehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin