Thursday, March 31, 2011

Kidal kah anakku???? Sila jawap Cikgu Watie....

Anak KM ni pegang botol susu tangan kiri, pegang barang pun kiri, pegang pensel pun kiri, sepak bola pun kaki kiri.........adakah dia berkemungkinan kidal??? Adakah genetik mempengaruhi kekidalan ini??? Ada sesapa bleh jawap??? cu jawap...cu jawap...cu jawap...

* KM rasa ini dipanggil "Like mother Like son"...........sebab KM right-handed hehehe......Sila jawap Cikgu Watie....(Sambil tulis entry ni KM minum Old Town White Coffee tp apasal kopi KM ni pahit??? lupa lagila tu nak taruh gula...kan abg dah cakap buat kopi taruh gula 2 sudu....kasi manis lebih.....)....Sila jawap lagi Cikgu Watie kenapa kopi saya pahit????....

2 comments:

suw said...

ceciter sket km..awat tak buat air kopi sendiri..cikgu watie tu kan penat..

heheheeh

KM said...

suw-1st cawan saya yang buat...second time saya mintala dia plak buat tok menguji pelajaran yg saya dah ajar.........

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin