Monday, March 14, 2011

My nostalgia report card hehehehe......


Bila KM buka kotak2 lama tok kemas, KM jumpa buku laporan @ report card masa zaman sekolah menengah dulu. Bila congak2 dah berusia hampir 22 tahun sebab kali pertama digunakan tahun 1989 waktu KM form 1 kat SMDB di Taiping. After SRP, KM continue guna lagi buku tu walaupun di sekolah baru di SDOB Butterworth sampailah KM tamat STPM tahun 1995.

Bila buka & belek report card tu mengimbau kenangan biru & merah markah2 yang KM dapat tiap2 subjek yang KM belajar termasukla komen2 dari cikgu2 kelas KM dulu. Memang nostalgia hehehe.........At least report card KM masih lagi cantik walaupun kat dalamnya takla cantik mana hehehe.............korang punya report kad ada lagi ke????? kekekeke....


3 comments:

.::WaNiE::. said...

KM nak tengok yg dalammm hahaha

KM said...

Yang dlm kalau nak tgk kena tulis surat sokongan dari guru besaq hahaha.......

rosdiana said...

lorr.. sekolah dr burhanuddin ghupanya..
patotlaaaa...
*ayat provokasi*

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin