Tuesday, July 21, 2009

Cerita 1001 Macam Hehehe.........


Adapun seorg mamat (yg boleh dipanggil datuk kerana dah 57 tahun) telah dijatuhi hukum 6 bulan penjara kerana menyebarkan gambar lucah isterinya. Dia didakwa menyebarkan 6 keping gambar tak senonoh isterinya bersaiz A-4. Mungkin ada something wrong, somewhere la yg dia pi buat gitu. Sekarang ni byk pasangan yg jadi gitu sama ada dah berkawen or yg belum kawen. Time hangat bercinta, semuanya dirakam sebagai kenangan indah untuk sehidup semati kononnya. Bila bergaduh, berkrisis, semuanya jd ugutan utk disebarkan.

Adapun kerana berkrisis juga, seorg suami ditikam isteri kerana pulang lambat selepas menonton perlawanan Malaysia lwn Man U Sabtu lalu. KM taktau apa masalah mereka cuma kelewatan itu menjadi alasan utk menikam orang. Akhirnya dua-dua yg dapat problem. Suami masuk hospital, isteri masuk lokap, puehati kot???

Manusia ni, masa baik boleh berkongsi segalanya. tapi time bergaduh segala macam keburukan akan keluar. Maka berhati2lah.........elakkan mengaibkan & menganiayai orang lain.

6 comments:

Dee said...

aku kalo laki blk lmbt tgk bola..aku x msk..aku boh bola bwh tudung saji..hah...mknlah bola tu..

cHeRyNa PiReS said...

die nak ex die jadi harta awam kot...pemurah sangat:)

dakgilachoc said...

seksi betul pic pakcik KM tu..hikhikhik...=P

erm..masa syg benda besau gajah pun semua tak nampak...masa gaduh benda sekecil2 kuman pn diungkit...kan? heee....mintak dijauhkanla berperangai mcm ni...

Zyma Saad said...

KM....singgah & jenguk2 sini ye.

Kelako le Orang Utan BerBRA Merah gituuu. Alahaiii...comel pun ye gak.

:)

Shifu67 said...

kes2 cam gini pasal ramai yg dah kena virus le ni.... sekarang ni kan macam2 virus ada.... macam2 adaaa

KM said...

dee- kalau dia balik lambat tgk pompuan, cmna? hehehe...

cheryna- harta awam cm telefon ke? maknanya kena bubuh duit ekk bila nk guna? kui..kui

dakgilachoc- sexy ke? saya tgk cam siksa je...kuang..kuang..

zyma- singgah2..jgn xsinggah. Comel ke? Nanti saya cari gambo org utan pkai g-string plak..kuang2x

shifu67- jgn kena selsema babi dah...pening2x...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin