Thursday, May 19, 2011

Bidaan Topi Puteri Beatrice dah cecah RM92 ribu!!!

Kalau anda gi jalan2, anda rasa mau tak pakai topi gitu? Kekeke....kalau jumpa orang Malaysia pakai topi gitu sure kena gelak....Anyway topi yang dipakai oleh Puteri Beatrice, sepupu Putera William semasa perkahwinan diraja bulan lalu telah pun dilelong di e-Bay & jangan terkejut bahawa nilai bidaan tertinggi setakat ini ialah $18,400 pound (RM92,000!!!).



Kalau korang pun rasa nak bida topi tu, bolehlah cepat2 bida sekarang kerana lelongan itu akan berkahir 22 Mei nanti. Mungkin bleh simpan dalam muzium or koleksi anda yang mungkin akan lebih bernilai di masa depan!!!





* KM plak yg kumpul opi tapi tengah kumpul gelas. Arini dah start yang ke-4 warna pink. Kalau da sesapa yang rajin gi McD tapi xminat koleksi gelas tu blehla sedekah kat KM dengan tulus hati yang ikhlas hehehe..........

5 comments:

Ayuraza said...

sama la kita...KM bagi la kat kita gelas tu...kita baru ader dua..kali ni dapat pink ke?? wajib terjah..hehe :P

KM kan baik hati..hahahah :P

.::WaNiE::. said...

tak hingin den topi tu hahahahaa

suw said...

hahaha..topi gitu klo pakai kt msia harusla kena gelak guling2 n maunye famous seantero malaysia kena jaja lam blog hahahahahah

pst: saya ada dua...

Dee said...

tak cantik pun ada org bida..hahaha..terlebih duitlah tu..gelas coke tu aku asyik tak dpt je..asyik out of stock..hampeh..

KM said...

Ayu- puji ada makna nampak hehehe...nanti bleh buat kontes bagi gelas tu hehehe..

wanie- kekeke...

suw- tapi kalau org kaya2 atau kenamaan pakai rasanya org akan kata fesyen tu....tp kalau org kebykan pakai sure kena kutuk berlori hehehe...

dee- kalau nak, aku bleh tolong belikan kekeke....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin