Friday, May 6, 2011

Selamat Hari Ibu kepada anda semua wahai IBU!!!

Sambutan Hari Ibu or Mother Days disambut berbeza-beza di sesetengah negara. Namun majoriti negara termasuk Malaysia menyambutnya di Ahad kedua di bulan Mei. So maknanya Ahad ni adalah Hari Ibu di Malaysia...


Bukan senang nak menjadi ibu ni....Kalau KM jadi ibu rasanya anak2 KM dah tersangkut kat ceiling kekeke.....sebab tak sabaq punya pasai. So, ucapan terika kasih tak terhingga dari KM kepada mak KM sebab banyak berkorban utk KM sejak dari alam rahim lagi. Juga kepada my mother in law yang sporting & melahir serta membesarkan isteri KM sehinga sihat bagai johan hehehe.....And juga special dedication & thanks to my wife AKA Cikgu Watie yang telah menjadi umi keada anak2 KM. Takyahla dilistkan segala pengorbanan mereka ini sebab tak terhitung banyaknya.


Buat kawan2 termasuk teman2 blogger yang bergelar ibu seperti DEE, Kak Wos, Ayuraza, MamaRempit, Suw, Syazadina & lain2 yang tak sempat dilistkan.....KM mengucapkan Selamat Hari Ibu!!!


Kepada yang bakal menjadi ibu pertama kali atau menambah lagi anakanda anda, KM juga mengucapkan tahniah pada anda & suami. Rasanya tahun ni ramai gak sedara & kenalan KM yang bakal menimang cahayamata baru. Dalam family, 2 adik KM tengah tunggu anak sulung & anak ke-5 hehehe.....Kakak ipar KM pun dah nak due bulan 6 nanti.....kepada teman ofis KM, Iena yang baru mendapat perkhabaran baik tu, tahniah & alhamdulilah. KM rasa dalam rumahtangga, berita bakal menjadi ibu & ayah adalah berita paling hepi yang ditunggu bagi setia pasangan....


* KM dah dapat idea tok present Hari Ibu ni tok Cikgu Watie hehehe..............so tungguuuuuuuuuuuuu.....tak mahal pun tapi memang dia idamkan sejak beberapa hari ni....









5 comments:

rosdiana said...

tima kasih KM!
nak jadik anak angkat aku tak?

Dee said...

selamat hari ibu juga buat cikgu watie..

KM said...

rosdiana-Apa pekdah jadi anak angkat ko??? dapat keta ke?

dee- aku mewakili dia & ibu2 di kampung ku mengucapkan ribuan tkasih..tima kasehhhh!!!

Ayuraza said...

terlopeh keto api..nam kena sebut tu..cayalah KM..hari-hari masuk sini pasni..:P

haha..selamat ari ibu cikgu watie..

KM said...

Ayu- hehehe...yang mana saya sempat, saya sebut le...kalau tiap2 hari saya xnampak, siap ko ayu....
anyway, on behalf cikgu watie, thanks very much....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin