Tuesday, May 3, 2011

Menjawab soalan misteri Abangensem...hehehe

Mungkin tajuk ni akan menimbulkan query di kalangan pengikut2 Abangensem sebab kebiasaannya orang bertanya, AE menjawab. Tapi ini terbalik court plak. Sebenarnya, KM pun nak jawab pada AE pasal property sebab dia lebih master-jie hal2 tu.


KM nak jawab ni just past cover depan majalah Personal Money keluaran May ni. AE query napa cover yang KM publish kat entry lepas tak sama ngan cover yang dia beli. Memangla tak sama sebab apa yg KM publishkan tu diambil dr Google & itu merupakan keluaran Oktober 2009 la bro....


Cover asal tok issue May 2011 adalah cam kat bawah......samakan AE? So, misteri anda telah terjawabkan & jgn confused lagi hehehe................


3 comments:

Ayuraza said...

ekekeke..apa la KM ni..suspen je..amacam dah katam ke??

DKosongLapan said...

bagoih betoi le cik KM ni.....kumpoi rete mase mude ni...... selagi bulih kan....

KM said...

Ayu-sesekali saspen ok jugak....tak sempat katam lg...baca pun lompat2 skrg...

D08-Tapi reta akhirat lebih bermakna bro...dunia ni bila mati tinggalla semuanya....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin