Monday, August 23, 2010

Kalau Nuffnang berterusan bleh bagi RM7 seminggu........




Sejak 2 minggu ni, KM dapat purata dalam RM7 seminggu pendapatan dari pengiklanan Nuffnang. Mungkin tak banyak compare dengan certain blogger. Tapi bayangkan jika boleh dimaintain setiap minggu RM7. Dalam setahun dengan 52 minggu, KM bleh mendapat lebih kurang RM364 hehehe.......cam berangan je kan.

Tapi kalau orang lain bleh kenapa kita tak bleh kan..kan....Dengan RM364 aritu, KM bleh bagi plak kat korang 10-20% hehehe.....bagus dak? Bercakap pasai reward, korang ada lebih kurang seminggu lagi untuk meneka nilai tabungan KM. Walaupun sesetengah org tak memandang sangat nilai 10% tu tapi at least bolehla jadi angpow raya korang hehehe.........cepat2 kita nak lihat siapa yang kena....


3 comments:

mizzura said...

Bestnyer seminggu boleh dapat RM7. Tu buffered ke campaign jer..kita tak sehinggit dua jer :-(

mamarempit said...

ceq tk brapa nk paham la bab2 menda ni KM...hehe..tp ape2 pun TQ kt KM dok klik ajer...hehhe...singgit shari pun ok dah pada Mama....buat duit minyak merempit

KM said...

mizzura-kebykannya campaign je....buffered baru sekali saya dapat sejak join Nuffnang :D

mama-no prob mama...i follow punya...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin