Tuesday, August 24, 2010

Weekend Di Hospital......




Last weekend, KM sekeluarga berpusing2 sekitar hospital ja. Bukan Batrisya @ Adam yg kena admit tp my mum yg terpaksa ditahan wad sebab kesihatan jantungnya. Dia sebenarnya dalam proses buat pemeriksaan kesihatan setelah dapat tempat untuk menunaikan haji tahun ni.
Bila doktor mengesahkan kesihatan terutama jantungnya tidak begitu mengizinkan maka tak kesampaianlah hasrat mak KM kali ni. Terkilan & kasihan tp itulah ketentuan & rezeki Allah. Sebab bagi orang kebanyakan seperti keluarga KM ni, nak dapat peluang camtu bukannya senang. Nak kena simpan duit, nak kena tunggu giliran..........

4 comments:

masjuliana ~masjuju~ said...

comel. rambut kaler you~

Dee said...

alah..kesiannya kt mak ko ye..xde rezekilah tu..maybe next year..insyaallah...

risanur said...

moga mak KM akan beransur sihat...nak wat camne takde rezki nak ke mekah thn ni...kena byk bersabar..

KM said...

masjuju- yeke? hehehe......

dee-tulah...nak buat cmna..Allah punya kuasa..

risanur-insyaallah & t/kasih Risa...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin