Wednesday, August 25, 2010

Panggilan Hangit ke Panggilan Kezutan dari HotFM?


Tengahari kelmarin ada orang dari HotFM call KM cari Mem. Ingatkan diorang nak ambik dia jd penyampai hehehe.......ropanya depa nak adakan majlis berbuka di rumah KM sebab Mem terpilih salah seorang daripada 7 pendengar bertuah utk krew HotFM berbuka puasa dengan tajaan 100Plus.

Bagaimana bleh terpilih? Jawapannya melalui pantun yg KM karangkan. Mem pun xtau KM gunakan nama dia utk penyertaaan tersebut. Sekarang kami kena cari 50 orang dewasa sebagai jemputan utk majlis tersebut. Hal2 lain seperti makanan, khemah, kerusi meja, sound system, HotFM akan uruskan.

Acara tu dijadualkan Sabtu ni bermula around 5pm. Tak silap KM, penyampai yg akan datang hari tu ialah Ikhwan & Leya. Manakala artis jemputan ialah artis yg lahir daripada program Mentor iaitu Black. Memula KM ingat nak jemput pelanggan2 setia pembaca Calculatorbuta join sama. Tapi memandangkan kebanyakan anda berada di ibu kota maka KM mungkin akan menjemput saudara-mara & jiran2 utk turut serta.

4 comments:

Dee said...

mkn utk aku ye...glamourlah nti masuk website HotFM..nti jgn lupa letak kt blog gambar2 ye..

shafarina said...

waa... tahniah! kalau rumah dekat leh jugak la datang menyibuk..

Leeya tu dah pakai tudung kan? :)

.::CeK LaLa::. said...

Wahhhh!! bergaya sakan lah nanti KM... jgn lupa amik gambau byk2 tau!!

pstt.. nak tahu gak cemane gaye pantun nyer tuh! hehehhe!

mizzura said...

kalo transportation cost untuk readers KM disediakan..harus datang..kem salam leya yer..hehehe...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin