Wednesday, September 29, 2010

GAYATOfobia!!

Rumah KM sekarang di tingkat 4 & bila tengok ke bawah rasa biasa ja. Ahad lepas, KM secara rasminya melawat rumah baru di Casa Prima, Seberang Jaya di tingkat 10. Asal sampai je ke tingkat 10 & tengok ke bawah rasa gayat je. Memang dari dulu lagi, KM mengalami masalah dengan ketinggian. Aku Gayat ok!!!


Inilah unit baru kami. Pemiliknya my Mem


Permandangan Taman Sutera Prima dr atas. Menarik terrace tu tp harga sekarang more than RM270k.


Casa Prima sehingga tingkat ke-32


Berjiran dengan Kampus UiTM Permatang Pauh


Kelihatan Pasaraya Caffefour Seberang Jaya


Kat bawah ada pool & Budak Kacak dah rasmi pun aritu


Juga kelihatan Pasaraya Pasific Perai





4 comments:

DKosongLapan said...

uiiiiii seghonoknye mike....awok pun lebih kughang same dengan mike le.....kalo takde aghey (aral) melintang pukang....Insyallah ujung tahun masuk ghumah dahhhh.....tapi dekat bawah le..... Ipoh banyak lagi tanah kosong...hehehe

shafarina said...

oh, lain kali bila lalu nak pandang situ.

nak singgah rasa segan la pulak :p

saya_arief said...

jom berenang ramai2..
;D

KM said...

D08-bagusla dpt beli landed property...Di penang ni landed property harta melangkaui kemampuan tp ada rezeki, tak ke mana hehehe......

shafarina- pandang pun ok jugak sebb tepi highway...lgpun KM tak plan nak duduk situ...KM dh setel down kt Telok Air Tawar...singgahla kalau lalu..

Arief- No hal...penang dekat ngan laut hehehe......

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin