Wednesday, January 26, 2011

Ahmad Dhani, Pengetua Baru AF9???

Mungkin ramai yang rasa tak senang atau marah bila vokalis DEWA dari Indonesia, Ahmad Dhani dikatakan telah sah dilantik menjadi Pengetua AF9 yang akan mula kick off pada April ini.
Seperti perpatah, anak kera di hutan disusui, anak sendiri di rumah kelaparan.

KM secara peribadi (walaupun tak minat sangat ngan AF) pun beranggapan kenapa banyak lagi artis2 hebat di Malaysia ni, kenapa tak pilih? Kalau nak pilih penyanyi group, kita ada AMy Search yg wee wit.....kita ada Awie....itu belum campur artis hebat lain cam Dato Siti, Syarifah Aini hehehe........dan lain2.

KM pun tak pasti apa strategi pemasaran ASTRO untuk edisi Akademi Fantasia yang terakhir ni.....cuma KM terkenang2 lagi bagaimana pemain bolasepak kebangsaan dilayan waktu berkunjung ke Indonesia semasa perlawanan Piala AFF bulan lepas. Terpaksa naik kereta perisai tu nak ke stadium.............fikir2kanla ye.....

4 comments:

DKosongLapan said...

awok sebenonye tak tengok AF ni...tapi sebagei oghang Malaysia....awok cukop tak gemo le oghang luo dilantik sebagei pengetue....ape takde lagi ke artis Malaysia yang bulih jadi pengetue ni???

Ms and Mr Red Ribbon said...

me pon tertanya2... why?... oh why?...

Dee said...

kalo dh ramai yg tolak..terpaksalah kot..tp tetap x setujulah..ko sibuk2 AF ni..ko tgk ke?

KM said...

D08-Setuju2...cmla Malaysia dah ketandusan bakat2....

Ms & Mr Red Ribbon- maybe Astro look for marketing strategy...

Dee-masa zaman Mawi aku tgkla sat..pastu dah jarang tengok...tp aku kan prihatin...i lap my country...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin