Monday, January 24, 2011

Beli kasut raya maaa!!!

Dulu kecik2 mungkin kasut ni susah nak dapat atau mak bapak tak mampu nak belikan kasut2 begini. So bila dah besaq ni masih teringin nak memakainya maka bolehla beli bila ada kemampuan hehehe.....Sebenarnya, kebetulan terserempak ngan kasut Barbie ni semalam waktu jalan2 di Giant Sungai Petani.

Memandangkan dah berkenan maka dengan bantuan KM selaku mesin ATM (di musim gaji tak dapat lagi ni) maka belilah mereka setiap seorang sepasang. Yang hitam tu, Mem punya & yang pink BK punya. Untuk Muhammad Adam, next time abah beli ye sebab takde yang menarik tok dia.

* Ketika orang cina sedang sibuk bershopping raya, orang kita pun ada yg sibuk nak shopping jugak hehehe.............Tapi sebenarnya bagus sebab sekarangla kedai bagi diskaun manyakkkkkkkkkkkk...........KM pun sibuk beli stok sekarang ni....manyak murah maaa...

2 comments:

DKosongLapan said...

same le nasib kite KM.....mesin ATM bergerakkk.....ndak tak ndak....kene jugak belik...kalo tka berguling2 le kat situ selagi tak dibeli....kekeke

KM said...

D08- kekeke......kalau sampai terguling tu parah bro hehehe..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin