Saturday, May 8, 2010

Happy Mother's Day



Bersempena Hari Ibu yang disambut di Malaysia pada 9 Mei, KM mengambil kesempatan ini utk mengucapkan Selamat Hari Ibu kepada semua ibu di seluruh dunia terutama to my mum, Siti Rokiyah Abdullah, my mother in law, Che Siah Saad & teristimewa ibu kepada my kid's, Rosmawati Mohamad Zuki @ MEM dengan ingatan tulus ikhlas, selamat hari raya...........eh silap2......Selamat Hari Ibu.

Pengorbanan seorg ibu memang takleh diukur hatta segunung emas pun sebagai ganti. Bukan semua org pernah merasai nikmat kasih syg seorg ibu. Dan bukan semua wanita berpeluang merasai nikmat menjadi ibu. Kalau nak cerita pasai ibu ni panjang2 nanti KM plak yg nangis2..........so pendek cerita hargai nikmat kasih ibu & jadikan ibu yg baik..........sekian, trima kasih......

* KM & Mem dah siap hadiah nak bagi kat mak2 kami. Walaupun tak seberapa tp sebagai cenderahati ingatan kami..........Adam pun ada bg hadiah kt mak yg menjaganya hehehe.........Utk Mem, tak dilupakan...........kita kasi besar punya hehehe..............tungguuuuu......

3 comments:

Dee said...

besar punya??? apalah yg besar tu ye..hahaha...

apa pun happy mother's day to ur mem too..

risanur said...

risa juga la yang belum berpeluang utk menjadi sorang ibu...huhuhu...
slmt hari ibu pada mem KM...

Kebencian_Maharaja said...

dee- happy mother to u also.....

risanur-anyway belum smpai masa tu...rezeki & ujian itu dtg bermacam2 cara.....sabar..insyallah KM yakin yg dinanti pasti akan tiba.....mungkin kdg2 ia nak menguji kesabaran risa & suami........

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin