Tuesday, January 20, 2009

Mem Besday....

Hari ni 20 Januari, adalah hari perlantikan rasmi Barrack Hussein Obama sebagai Presiden US ke-44. Tapi yang lebih bermakna hari ni bukan hal tu tp hari ni hari ulangtahun kelahiran Mem KM. Lebih signifikan, Disember bulan kelahiran Budak Kacak. Januari, bulan kelahiran Mem. Dan Februari bulan kelahiran KM & ulang tahun perkahwinan KM. Insyallah, tahun ni ulang tahun ke-5.

KM dah wish besday kt Mem sejak tergelincir matahari petang kelmarin lagi. Tapi bab hadiahnya, KM pun tak tau nak beli apa. Tanya dia, dia pun tak tau nak ape. Korang rasa apa yg patut suami beri kt wife waktu gini? Any idea? Hahaha....idea itu biarla berpatutan ye.....

* rasa2 korang, tahun ni umo dia berapa? hehehehe....


9 comments:

shafarina said...

Hepi Besday Mem.

Nak suggest hadiah tapi dia baca blog kan? Suggest jugak ler.

Berikan dia trust fund. Untuk masa depan. :)

azreen said...

Happy Birthday Mem...smga panjangkan umur dan dimurahkan rezeki.....

KM ko bg la hadiah minyak wangi ke....bag tangan ke....hehehe...

tahu2...umur Mem sama ngan sya kan...hehehehe

prebetsabu said...

wahhh hepi menyambut hari ketuaan...

*tekaan aku - umur mem = 32thn sahaja....

dakgilachoc a.k.a nani said...

HAPPY BIRTHDAY to MEM KM yer..:)

Moga Dipanjang usia..dimurahkan rezeki..senyum selalu awet muda ok..hahaha..

p/s: Mem sambut hari lahir yg ke31 kot..:P

Neeza Shahril said...

belikan dia handbag..
umur dia 28 tahun.. betul ke?
anyway, dia memang nampak muda..
jaga dia baik baik tau..
jangan sakitkan hati dia..
sebab.... market dia luas tu.. hehehee.. gurau aje tau.. ;)

Witty Angel said...

kasih sayang!!kesetiaan!!ahahaha

nurul said...

hepi belated besday MEM KM.... smoga pjg umr n murah rezeki....KM beli la mcm kawan² lain bg cadangan... perfume, handbeg, bw bercuti, last skali bg baby baru....:D

Dee said...

Hepi besday mem,

Bg dia keta sebijiklah km...kahkahkah..tp rasanyer kalo km berenti merokok terus..mem lg sayang kot..hahaha..

antalya said...

hadiahkan pengurut kaki ogawa

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin