Monday, January 5, 2009

Besday Girl.....

28 Disember lalu, Nur Batrisya @ Budak Kacak dah pun genap 4 tahun. Selang beberapa hari memasuki 2009, mengikut peraturan tahun, dia dah memasuki umo 5 tahun. Tahun ni sambutan besday dia sangatla simple. Takde buat kenduri untuk kanak2 tahun ni. Just beli kek kecil ja. Takde kek ultraman, batman mahupun keluang man. Sebabnya tahun ni, Mem belum start keja lagi.


Potong kek kecik & mintakan Ayah (datuknya) bacakan doa.

Walaupun kek kecik tp hadiahnya dapat 3 (kalau ada 5-6 org anak sure kopak KM)

Mencecah umo 4 thn, Batrisya kena start tido kt bilik sendiri sorang2.

13 comments:

dakgilachoc a.k.a nani said...

alahai comelnyer bdk kacak pki telekung...xpe bdk kacak..meh dtg KL, nti akak bg kek batman...;P

prebetsabu said...

hepi beday dbk kacak yg cantik!

butterflytwinlove said...

tolong peluk kan bdk kacak untuk yuyu..cakap ngan dia selamat membesar..hadiah tunggu umur 7 tahun..+)

Dee said...

happy besday bdk kacak...cutenyer..alah km..ngan anak pun xkan kedek kot..

open id said...

dulu masa buat birthday besar2 ni ada geng2 sound mcm orang putih sebab ada kek
ehehehe bila kenang balik memang best

kakpiah said...

menjelang umo 5 tawon dak kacak kena tido sensowang?
naper ek? naper?
hikhikhik...

suw said...

alahai..4 taun dah kena dok bilik asing..sorang2 lak tu..takutttt

azreen said...

alahai cutenye muke budak budak kacak ni....happy belated birthday ek sayang....

takpela kasik peluang kat papa ngan mama tido dua2....kata nak adik kan..kan..kan.....larikkkkk!!!

.::WaNiE::. said...

hah baru 4 tahun lar :P

mamarempit said...

KM..camner KM ajo dia tido sensorang?? Leh kongsi resia??? mama pon tingin nak berduet ngn papa cm dolo2...hero tamil tu plak...aisemen....

Neeza Shahril said...

Happy Birthday untuk budak comel.. sangat comel.. kalau ada anak teruna, memang dah masuk meminang ni. Anak teruna akak baru setahun lebih hehee..

semoga Batrisyia menjadi anak solehah...

KM said...

nani- kalau nak suruh dia mai KL, adiah utk KM pun kena beli gak...keh..keh

prebetsabu-thank's bro

butterflytwinlove- thank's sis...

dee- bukan kedekla Dee...tp mem baru start keja. Gaji mungkin 2-3 bulan g baru nk dpt...

open id- ko penah gak sambut, cm KM xpenah sambut or dpt hadiah besday..lgla kesian...

kakpiah- takde niat tersembunyi...just bg dia perubahan awal supaya senang di masa dpn...supaya dia tak takut kt piah ngesot....hehehe..

suw- kena belajar2 dr awal ni supaya senang di masa dpn hehehe...

azreen- thanks...serampang 2 mata ekk hehehe...

wanie- ya lo...

mamarempit- budak2 ni kena psikologi skit...pujuk pelan2..

neeza_shahril- hehehe...thanks mendoakan yg baik utk anak saya...

maicher said...

Although we have differences in culture, but do not want is that this view is the same and I like that!
age of conan power leveling

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin