Friday, January 30, 2009

Bila salah tekan..........inilah padahnya.

Beberapa hari sejak minggu lepas, antara korang mesti ternyata napa komen korang tak tersiar? Manakala di pihak KM plak terfikir adakah korang dh memboikot KM sehingga tiada langsung komen utk beberapa entry yg KM siarkan.

Perkara ini berterusan sehingga kelmarin apabila KM menyedari 17 komen yg perlu dimoderated atau lebih mudah perlu kelulusan KM utk disiarkan. Hehehe....barulah KM ingat bhw last week, KM ada tekan mode moderated utk bhg komen ni. KM tekan plak tanpa baca lebih lanjut apa maksud/fungsi mode tersebut.

* Kepada teman2 pembaca Calculatorbuta yg terkilan atau frust ke sbb komen korang tak timbul2, KM memohon maaf. Sebarang kesilapan adalah tidak disengajakan & menunjukkan manusia itu insan yg lemah & serba kekurangan hehehe.......

8 comments:

dakgilachoc a.k.a nani said...

tu tandanya ko dah tua dan nyanyuk KM...hahahha...

suw said...

hahahah..lawak okeh..bestu km tak tgk ke mase bukak tu kat dashboard? hahahaaha...

Dee said...

km, aku ingat ko bz ngaco org sbb tu ko x moderate comment..

Neeza Shahril said...

takpe.. manusia tak lari dari buat silap..

anaiz said...

itu la. janji baca dulu ler. hehe...
ni main tekan jer..

EraNaZeErA.. said...

hehe...mesti ko dah termakan semut banyak sgt ni... hehehe...

tula sib baik pengikut setia ko masih belum merajuk hati....

ita.itu said...

ko mmg sengal la..kah.kah.kah

ita.itu said...

tekan lain ko x salah lak ek..kah.kah.kah

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin