Thursday, October 7, 2010

MAGIKA.......best ke?

Mem dengar orang kata cerita muzikal, MAGIKA yg sekarang tengah main kat panggung tu best. Betul ke? Dari cara dia cakap tu cam nak ajak KM tengok cerita tu walaupun sejak berkawan, bertunang setahun & pastu berkawen (nearly 7 years), KM tak penah bawak dia tengok wayang hehehe....(kerek betuila aku ni).

Untuk pengetahuan am, KM dengan panggung wayang memang tak sinonim. Kali pertama KM masuk panggung ketika umo KM early 20's kat Alor Setar. Itu pun sebab kawan2 yg ajak. Tak silap KM, kami layan filem Kuch Kuch Hota Hei (zaman kegemilangan Shahrukh Khan & Kajol). Ada member yg menitis air mata beb tgk cerita ni hahahaha..........

Selain cerita itu, KM sempat layan Star Wars Episode 1, Sixth Sence, James Bond & pastu sampai sekarang KM tak pernah dah jejak mana2 panggung hehehe.........Rasa nak tengok movie, KM beli vcd's & pastu simpan buat tukun. Sampai sekarang banyak lagi vcd's yg tak sempat KM layan kekeke.....

* Kepada isteriku yg penyabar.......bersabarla ye.....

5 comments:

DKosongLapan said...

sesekali tu bawak le KM...... puehkan hati oghang ghumah....

P/S: awok pun udah lame tak bawak mem tengok wayang....die selalu ajak....tapi awok je tolakkk....awok tak gemo sebenonyeee

nur said...

dah tengok tu bagitau le
best ke tak

ALL IN ONE

Dee said...

gi lah tengok..mmg best..bwk je anak bini tu..

Mak Su said...

tentu dah byk dah tukun ;)

KM said...

D08-hehehe....salah 1 alasan kita mungkin sekrg ni ada anak kecik kan ....

nur- orait!!

dee-ko nak sponser ke?

Maksu-hahaha........

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin