Saturday, April 23, 2011

Kemalangan maut di atas Jambatan Pulau Pinang.......

KM baru ja balik antar Cikgu Watie gi sekolah sekejap tadi. Walaupun arini Sabtu tapi trafik di pertengahan Jambatan Pulau Pinang menuju seberang agak perlahan pagi ni. Rupa2nya ada accident pagi ni & kemalangan maut plak tu.


Sebuah moto melanggar belakang sebuah treler yang rasanya rosak & parking di bahu jalan. Remuk bahagian moto (skuter Elegent Modenas rasanya) tu & waktu KM sampai berhampiran tempat kemalangan, mayat dah masuk dalam jip polis & pihak pekerja peronda jambatan & polis tengah clear scene & cuci darah atas jalan tu.


KM tak sempat nak snap gambar secara dekat sebab trafik sesak & kenderaan bertukar2 laluan & KM plak seorg masa tu. Paling hampeh waktu KM dah dekat nak snap gambar, pakcik polis plak terushar KM. Cepat2 KM simpan balik camera phone hehehe......


# Tak kirala sapa pun yg terbunuh dlm kemalangan tu...yang pasti setiap kemalangan maut pasti menyayat hati.....insaf sekejap.........


4 comments:

risanur said...

nak jadi wartawan gitu..sekali kena ushar dengan pak polis terus tersentap..hehe

zonaku said...

jambatan... camtu la...

KM said...

risa- takutla sebab bersalah....bawak keta mana leh guna hanpon....hehehehe

KM said...

zonaku- selalu mangsa maut penunggang motosikalla.......sian

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin