Tuesday, April 26, 2011

Semua lelaki miang ekkk???

Pagi kelmarin waktu dalam keta dengarlah segmen motivasi Dr. Fadzilah Kamsah di Sinar FM. Dalam motivasi pagi tu dia sebut yang setiap lelaki memang ada perasaan miangnya. Tak sah kalau nama lelaki tapi tak miang hehehe.........


"Macam abangla miang...." tambah Cikgu Watie.


"Aitt...pasai pa plak saya yang kena?" tanya KM.


"Yela...kang selalu nak kuar simpang petang2 pas ambik Batrisya, abg selalu tengok pompuan dok senaman kat My Shape tu?". Alih2 KM jugak juga yang kena..hampeh betui!!!


My Shape ni satu fitness centre yang terletak persimpangan nak kuar dari umah mak KM. Petang hingga malam, ramaila pompuan yang datang tok training bersenam, aerobikla dll & tempatnya plak diletak cermin yang orang kat luar bleh nampak apa yg diorang sedang buat. So, bila berenti di simpang tu KM TERTENGOKLA pemandangan kat situ hehehe.........Jadi bukan salah KM sebab diorang yang tak letak blind hehehe........


3 comments:

.::WaNiE::. said...

iklannn, nak wat camne haha

rosdiana said...

a'a cikgu watie.
KM ni miang.
rotan dia cikgu!
rotann!

KM said...

wanie- tau xpe hehehe...

kakwos-berani ke dia rotan? kang masuk Metro nanti kan susah hehehe...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin