Thursday, December 18, 2008

Aku yg keSTRESSan...

Napa naik tajuk tu petang ni? Arini kan ari gaji civil servants. Tghari ni KM gi ATM sebuah bank iaitu Bank Komuniti Anda hehehe... utk withdraw duit. Apa yg berlaku anak-anak? Transaksi denial, duit tak kuar tp duit KM kurang.......Dekat seribu tu beb....

Ini masalah kan tp bersabarla...nak buat camnakan, wrong time, wrong place....KM dah isi borang aduan..tp kalau dapat balik pun mungkin ambik masa....

Bulan ni KM keja takdak gajila nampaknya huhuhu.....

18 comments:

dakgilachoc a.k.a nani said...

hah kan...tulah org bg award ko x reti bersyukur...siap mintak tiket flight bagai..sekali bank rompak duit ko...huhuhu....sian ko KM. Jgn nangis x berlagu yer...sabo2..=P

risanur said...

kesiannye...nak pinjam duit risa ke??

ita.itu said...

alahai sian nye km..kdg x dpt balik tau.x pe la..ko mkn nasik ngan sardin je la..x pun garam..hehe

Kebencian_Maharaja said...

nani- ko memang suka pun aku bila aku kena penyakit cam gini....aku tak menangis pun....cuba sengal je..cam nak kena Cikunyonya...

risa- trima kasih atas keprihatinan Risa....nanti sya korek2 la blkg umah tgk kot2 ada harta karun hehehe...suka dlm lara....

Kebencian_Maharaja said...

ita- ko kesian kat aku ke? or ko perli aku? hehehe...bulan ni aku kena gi Daffurla nampak gayanya...

namaste said...

takpa elaun mem masih byk

Kebencian_Maharaja said...

namaste- mem punya elaun dah stop sejak bulan lepas sbb kursus dah abis la.....

kuIna Jentayutiara said...

nanti dpt semula jgn lupa blanja ya...

Dee said...

siannyer km..meh amik 1k rupiah dr dee ye..hehehe..sabo jelah..

suw said...

oohh.sy pon penah kna..seminggu gak baru dpt balik..sib baik mase tu 200 je..takde la rase sgt walaupon knna tunggu seminggu..sabor ye km :p

Neeza Shahril said...

kalau dia tak tolak duit takpela kan.. saje je nak bagi KM simpan dulu duit tu sebab hari ni baru 18hb. Minggu depan baru boleh belanja.. sabar ye..

butterflytwinlove said...

baru nak suh KM KETAK belanja makan pizza..nyummmmy +)

Kak Piah said...

alahai siannya ko KM..
masa nih la ko kena bermanja2 dgn lebih fokus lg terhadap 'mem'..
pasti beliau dpt memberikan bantuan kechemasan.. hehehe...

nurul said...

hye... kita add awk nye link tau... kalu rhajin meh laa jenguk kite punya... nurulsharul.blogspot.com

EraNaZeErA.. said...

huhh... KM dulu aku pun kena cam 2 gak.. dlm 500rm... bila dah isi borang aduan diarang ckp seminggu... so apalagi aku bg fire otomen la...

dah amik duit aku lambat pulak korang nak kasik.. terus aku ckp tak kira nak jumpa manager gak.. kebetulan.... dpt jumpa terus aku sound setempek.. apasal lak seminggu.. kata dah zaman IT semua e-

tup tup petang tu gak aku dpt balik... ha tgk betapa diarang malas giler... boleh je...bkn xbleh.. tp PEMALAS NAK MAMPUS TAHAP GABAN

Kebencian_Maharaja said...

kuina- seblum dpt semula duit tu, sapa nak belanja saya plak? kui..kui

dee-sabola ni. kalau tak sabo, dee la yg memula kena fire sbb buat lawak time KM tgh gundah gulana ni...hehehe...

suw- sabo sparuh dr keimanan kui..kui..

neeza- kalau dia simpan terus cmna? kena sabar jugala ekkk?

butterflytwinlove- skrg ko belanja KM plak, apamacam? ada berani?

kak_piah- dia pun takde apa dah skrg, camna nak minta bantuan kecemasan? Minta kt ko bleh?

nurul- Km memang rajin pun...nanti KM link ko balik

era- ko pun suka pakai perumpamaan GABAN gak ke? hehehe....besa tgk KM jd Gaban dak? Tungguuuuuuu

azreen said...

alahai sian nye ko KM....takpe la mungkin takde rezeki kan....bersabar ek...

hUmmY said...

gosh!

byk gile duet kne telan!

durjana punye ATM machine!

haha!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin