Tuesday, December 16, 2008

Hampeh betuila....

Harga minyak turun lagi sekupang....terima kasih....kalau boleh turunla lagik ye.....

* tu je kenyataan KM arini sebab geram.....berjela2 KM draf tp tak diautosave oleh sistem & diganggu plak oleh network yg tak konsisten pagi ni membuatkan semua yg didraf hilang begitu saja.....rugi-rugi sebab ulasan KM tu panjang & mungkin berfaedah utk budak2 yg akan kembali bersekolah tak lama lagi hehehe......

8 comments:

mamarempit said...

tk de maknernye kalo rege minyak turun walopon 2 kupang...rega brg tk jgak turun...rega sawit & getah pon maken turun...kami owang kampong bukan nk makan minyak petrol...(sambel genggam buku 5 nih...) emo....

Kak Piah said...

lagi turon minyak.. lagi 'naik minyak' kita di buatnya..
ye la mender2 keperluan lain tak turon pon.. ambik cth nasik lemak daun pisang yg dolu sengget tu je dah la..
masa minyak naik ari tu reger dia pon naik jd rm1.20 nih mnyk turon.. dia menten gak rm1.20 huh!!

azreen said...

alahai sian la kat ko KM....tak dapat nak baca ulasan panjang berjela ko tuh...mesti menarik kan...

Dee said...

semalam pun dee kena gitu...eee..geramkan..dee naik monorail..x kisahlah turun brp byk pun..hahaha..

ita.itu said...

sure pc ko tu biol mcm ko gak km..haha

dakgilachoc a.k.a nani said...

tulah mcm kak dee ckp..kita yg naik pengangkutan awam tak terasa sgtla penurunan hrga myk ni tp terseksa sket sbb harga brg2 still naik..susah nk hdp beb cmni...

wanie said...

hihihihi ;))

sian ;))

turun seposen jek:P

Kebencian_Maharaja said...

mamarempit- KM ikut belkng mama sambil bawak kayu hehehe...sapa nak jd mangsa kita seterusnya?

kak_piah- lain kali nk beli nasik lemak, bwk je daun pisang dr umah hehehe...

azreen- memang menarik cam ulasan sukan olympicla reen hehehe...

dee-monorail pun nk naik tambang sbb harga taya monorail naik hehehe...

ita- pc aku boil cm aku, ko peduli apa? ko nak kena kayu gak ke?

nani- lain kali sakit perut lagik, ko sapu je ngan minyak diesel hehehe..

wanie- kalau turun seringgit kan bagus hehehe...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin