Saturday, December 13, 2008

Selamat Pengantin Baru......

utk release tension, kita nengok paus Beluga meniup buih di dalam air......ada sesapa bleh tiru cara dia ke?

Mungkin hujung2 tahun ni, sesetgh orang tgh sibuk ngan appraisal terutama utk kenaikan gaji serta perolehan bonus awal tahun depan. Bagi KM sebagai sivil servant, walau tak banyak tp pembayaran bonus thn ni takde masalah, cuma menanti sebahagian lagi ujung bulan ni. Cuma yg KM sibuk ngan pergerakan gaji tahun depan sebab gaji KM patut bergerak Januari. Kalau lambat submit laporan prestasi bimbang2 pergerakan tu delay sampai Februari...rugi...rugi...

Rasanya sejak minggu lepas, respon & maklum balas KM terhadap Calculatorbuta serta pembaca2 setia agak slow. Mungkin ada yg merajuk, taknak menyinggah lagi kt sini? Anyway, KM mohon maaf sebb hujung tahun, laporan kena siapkan, kerja yg pending kena tolak juga supaya siap, pendek kata bila nak tutup buku byk kerja nak diselesaikan....

Ujung tahun gini, ramai antara kita yg menghabiskan cuti tahunan. Bawa anak/isteri or suami gi jalan2. Paling kurang duduk umah lepak2. Ujung2 tahun ni, byk gak jemputan walimatul urus dr saudara & rakan2. Bagi yg dah sampai jodoh, selamat pengantin baru... Bagi yg masih merancang or mencari, terus niat murni anda. Bagi yg dah berkahwin, jgn biarkan diri anda diselubungi wajah garang isteri anda hehehe.....


Yang ni bukan pengantin baru ye hehehe.....saja enteprem.....sebelum gi kenduri.....

7 comments:

azreen said...

itula kan hujung2 tahun ni mmg sibuk kan...takpe...take ur time...

garang ke muke mem tu...takde la....comeiii je dia senyum...hehehehe

kalau mem garang pun kat anak murid dia je tuh... :-)

shasha said...
This comment has been removed by the author.
shasha said...

uikss...gambar exclusive mem nih...ahakss...comei la mem...

Neeza Shahril said...

tak garang pun muka mem KM... boleh lah nak kawin lagi.. hehehe.. jangan nak menggatal ya..

muka budak comel memang sama lah ngan muka mak dia :)

Dee said...

cute apa muka mem km..ha..jgn bg alasan nk tmbh cawangan..nti kena dush! dush!...hahaha...

ita.itu said...

aah comel apa mem compare ngan km..kah.kah.kah

KM said...

azreen- dia tak garang pun tp cool ja...cam polar bear hehehe....

shasha- hahaha....

neeza_shahril-amboi3x...statement akak bleh disalah tafsir...kang tak pasai2 je saya tido luar hehehe....

dee-sapa kata saya nak tambah cawangan...pepandai je ko ye....KM buka meja je...hehehe..

ita- ko bab nak kutuk aku memang no.1

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin