Thursday, December 18, 2008

Terima kasih, Thank's, Syukran, Doh Jeh, Syukriah, Gracias.....

Terima kasih buat kekwn blogger yg sudi memberi award & e-card kepada KM. KM balas pemberian ni ngan beberapa perpatah.

Kecil tapak tangan, tapak sulaiman KM tadahkan.
Org berbudi, kita berbahasa.
Org memberi, kita trimala.
Trima kasih buah kelubi.
Kalau sudi bagila lagi.


dari Tera

dari DEE

dari Mebby

dari ERA



* lain kali, korang bagila plak cash ke, flight tiket ke, vacation package ke, hehehe........


6 comments:

dakgilachoc a.k.a nani said...

aku xmo bg ko awardla KM. aku bagi ko tag jerk xpn aku bg buku 5 xpn penampo...ko nak yg mana? pilihla pilih..hikss...

ita.itu said...

ntah ada hati nak tiket flight..baik aku terbang sendiri..hehe

Dee said...

km: ko ni x abis2 tiket flight..ko nk gi mana..zimbabwe?..meh aku antarkan..naik tongkang je..hihihi..

Neeza Shahril said...

kalau ada orang bagi duit, KM bagi kat akak ya.. KM budak kecik, tak elok pegang duit banyak2. Biar akak yang tua ni tolong pegangkan... hehehee...

risanur said...

orang dah bg byk plak cekadaknye nak tiket flight bagai..kata eko-no-money itu pasal la org just bg award je...

azreen said...

KM....glamer ek skrg...siap terima award gitewww...hehehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin