Tuesday, March 10, 2009

Bila KM mengidam.........


Orang laki pun bleh teringin or mengidam time isterinya mengandungkan..kan...2-3 minggu lepas, aku teringin nak makan mangga muda tp teringin je la tengok sbb sekarang ni buah pelam byk giler di pokok2....mengalahkan buah anggur di musimnya. Sebabkan dok sebut2, semlm abah aku pun bawakla balik dr umah kawan dia, yg dia pi kenduri, beberapa biji pelam hehehe...mungkin dia ingat Mem yg teringin....KM baru belek tapi belum makan gi....
Satu lagi yg KM teringin ialah minuman kat atas ni hehehe....Sebelum ni jarang sangat KM minum benda ni. KM prefer soft drink lagi (nak bagi kena kencing manis cepat....hahaha). So, apabila KM beli sekotak terpaksala rajin2 berkongsi ngan Budak Kacak (bukan taknak beli sorang satu tp satu nak mengeratkan hubungan anak & bapak)
* Pasni, apa lagik yg Km nak mengidam ek..........

8 comments:

TiNiE said...

org kata, bila kita demam or baru baik demam mmg suka jer mengidam...tingin nak makan/minum yg tak penah²..kalau takat air kotak ceklat tu ok jer..eseptebel..

Mya said...

mengidam sudahnya kan. semoga mendapat apa yang diidamkan..

mamarempit said...

sedapnye pelammmmmmm...kecur air liur..(sambel lap air liur yg menjejes)

air kotak tuh..pon sodapppppppppp

pB said...

sedapnyer buah mempelam mudaaaaa


dibuat jeruk atau dicicah dengan kuah rojak


nikmat duniaaa

Neeza Shahril said...

jgn ngidam nk pakai ezora dah la heheheeee..

Dee said...

citt..mengalahkan mem lak ko eh..jgn mengidam awek dh..sblum mem lepuk ko..aku lepuk ko dulu..

kakpiah said...

ngada kan ko KM????

nurul said...

adoi.. ngidam kalahkan mem nie... kalu pak yg ngidam xpa lg... tapi kalu mem yg ngidam kena cari smp dapat o0o0o...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin