Thursday, March 5, 2009

Shell-Ferrari Kembali!!!


3 Mac lepas, Shell melancarkan semula kempen Shell-Ferrari selepas kempen sebelum ni mendapat sambutan menggalakkan. KM sebagai pengumpul setia collectibles mungkin antara yg pertama mendapatkannya pada hari tersebut. Untuk koleksi kali ni, semuanya ada 7 model. KM baru beli 5 sebab model F-1 akan kuar pada 16hb manakala kereta kuning kena beli bersama minyak enjin Helix. Koleksi di atas boleh dibeli dengan harga RM8.90 dgn isian minyak sebanyak RM40.
* kepada jiran KM (Mr. Jass) yg minat koleksi ni, insyallah nanti KM tolong belikan...dia dah call td inform hal ni....hehehe

6 comments:

kakpiah said...

yg sebelom nih.. aku dpt kumpol semua..
pehtu dgn slambernyer Rantaro conteng ngan marker pen..
huhuuuhuuu...

Dee said...

ko dpt anak lelaki sok..abislah collection ko ni...yg ni ko xnak bg aku?? ada hati nk collection currency notes aku ek...babab kang!!

risanur said...

slmt mengumpul koleksi2 baru...

KM said...

kakpiah-dah anak ko nak buat bahan mainan, nak buat camna kan..kan..kan..?

dee- collection ada semua letak lam almari la...pasni nak bubuh kunci plak. Anak saudara mai pun xberani buka....hehehe..kawal gila brg aku..

risanur- kalau ada koleksi lama lagi bagus..sbb lagi lama lagi bernilai...Risa nak sedekah papa ke?

TiNiE said...

aku ada gak koleksi penuh ferrari n 007 bond shell...rasa cam hebat plak ada koleksi penuh nih..hiks

KM said...

tinie- ada koleksi ni pun jadila walaupun xde yg betul hehehe..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin