Thursday, March 12, 2009

Malaysian Serama Competition 2009


KM sebenarnya takda idea arini. Bila buka emel, KM dapat emel dr seorang teman yg juga peminat & pembela ayam serama. Minta KM hebah2kan perkara ni kepada semua teman2 atau public yg berminat. Pertandingan Ayam Serama 2009 yg akan diadakan di Central Market, KL pada 28 Mac ini.
Hadiah-hadiah yg ditawarkan juga menarik. Tapi seperti biasala kepada yg kaki ayam tu sila2la mencuba nasib ayam anda. Bagi yg takde ayam, bolehla berkunjung untuk melihat keunikan pertandingan ini.
* Ayam goreng KFC, itik, kucing adalah tidak layak untuk dipertandingkan. Harap maklum!!!! hehehe.....

2 comments:

nurul said...

pertandingan ayam serama awat laa jauh sgt... kalu org penang ada ayam nk bw p... dh 10X ayam tue berak.... wahkakaka....

Dee said...

aku baru nk ajak ayam tabung aku masuk..xlehlah..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin