Monday, February 9, 2009

I will get a partner?

Budak Kacak ni dah nak masuk 5 tahun. Makin lama makin nakal tp di rumah bersendirian sebab takdak partner (siblings). Mungkin sebelum ni, belum ada rezeki Allah mengizinkan tambahan keluarga KM & Mem.


Insyaallah, jika keputusan di bwh ini ada ketepatannya, Budak Kacak akan mendapat pasangan tag-teamnya tidak lama lagi (cam acara gustila polak). Papapun, KM berdoa (dan minta korang pun berdoa sama) supaya dikurniakan zuriat yg soleh, yg bukan saja patuh pada ibubapa tetapi lebih penting mentaati Allah & Rasul....amin.........



* Harap maaf, gambar di atas agak blur sikit...so jgn betulkan komputer anda hehehe.........

13 comments:

azreen said...

tahniah km.... :-)

shafarina said...

alhamdulillah....

selamat menempuh satu lagi episod hormon tak stabil :)

EraNaZeErA.. said...

TAHNIAH TAHNIAH TAHNIAH n alhamdullillah... akhirnya puteri comel akan mempunyai kawan jugak akhirnya... so KM jaga MEM bebaik... rajin2 buat keja rumah... jgn ko nak ngelak plak..

wanita mengandung hati cepat terasa n sentap... so abaikan n layannnnnnnnnnnnnn

EraNaZeErA.. said...

KM maksud aku bkn abaikan MEM ko tau... abaikan dan layannnnn je apa MEM ko nak selagi ko mampu lah yerk...

dakgilachoc a.k.a nani said...

TAHNIAH!

Dee said...

tahniah..hadiah anniversary ni..

prebetsabu said...

waaa.. tahniah.. produktif!!

shasha said...

bro..positif ke tuh??...tahniah tahniah!!

Neeza Shahril said...

wahhh!! double line!! tahniah... budak kacak nak dapat adik.. kena start ajar dia sayang adik. kalau tidak, nanti dia jeles...

anaiz said...

uik, advanced nampak. hehehe...
anyway, tahniah.
ada geng la tisha..

KM said...

azreen- t/kasih...ko xnak tambah gi ke?

shafarina- alhamdulilah moga ada rezeki kali ni....

eranazera- KM paham maksud ko hehehe...insyaallah kasi jaga elok2....

nani- thanks kembali....

dee- hehehe...aku punya anniversary sama ngan ko dr segi tarikh & tahun hehehe....cuma tmpt je lain2...

prebetsabu-thanks bro...rezeki Allah..aku usaha je hehehe

shasha- thanks...insyaallah ada rezeki dptla kami timang baby lg...

neeza_shahril- insyaallah kita doa semua anak2 org Islam jd anak yg soleh...

anaiz- thanks...insyaallah pasni giliran ana plak...sama2 berdoa...

mamarempit said...

tahniah...syukur...hero tamil mama pon lom dapat partner gak..huuuu

KM said...

mamarempit- hehehe...xpe2...sabar2...nanti sampaila masanya hero mama berpartner....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin