Thursday, February 26, 2009

Slumdog Millionaire..........

Hari ni belum dapat gubahan sesuai walaupun ada idea nak dikongsi bersama anda. So, sebagai penyegar mida, kita kongsi beberapa berita & info yg berlaku. Mungkin ada yg dh tahu & mungkin ada yang tak tahu. Tajuk kat atas tak berkenaan langsung ngan n3 ni hehehe....



Kebanyakan pengguna Streamyx merungut kebalakangan ni ekoran perkhidmatan yg tidak memuaskan. Pengendali perkhidmatan internet ini iaitu Telekom Malaysia melalui kenyataan akhbar memaklumkan gangguan perkhidmatan disebabkan masalah teknikal yg berlaku pada jaringan APCN2 antara Malaysia & US. Masalah ini dijangka berterusan hingga 5 Mac. So, jgn hangin2 tau!!!
Pihak Tabung Haji kelmarin mengumumkan pengagihan dividen sebanyak 5% utk tahun kewangan berakhir 2008. Kadar tersebut menurun berbanding 7% untuk tahun sebelumnya.


Bank Rakyat mengumumkan keuntungan sblm cukai & zakat utk tahun kewangan 2008 berjumlah 1.23 billion peningkatan sbyk 49 %. Byk tu, harap2 pembayaran dividen & bonus tahun ni pun meningkat.


Awal pagi tadi, Liverpool mencatatkan kemenangan tipis 1-0 ke atas Real Madrid di Santiago Bernabeu. Kemenangan tersebut memberi kelebihan terbaik buat The Reds utk pertemuan ulangan di Anfield, 2 minggu akan dtg. Lebih penting pada KM ialah kejuaraan Liga.

6 comments:

tulipurple said...

best sgt ke citer selamdok tu ye..sana sini org citer pasal dia.
wahhh...sib baik KM bg info pasal bola tu..suka cik abg ku..you'll never walk alone,babeh!

risanur said...

mmg takde kena mengena langsung dgn tajuk n3...ingatkan nak wat ulasan pasal kemenangan ceta tu :)

prebetsabu said...

tu la.. aku blurrr.. apa kene mngena ngn tajuk tuh...

TiNiE said...

ni ala² entry biter secara medley la ni yer...

kuIna Jentayutiara said...

ini buletin tb brapa?

Dee said...

jgn marah2 ngan tenet ye..hehehe..sabor byk2..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin