Tuesday, February 17, 2009

Walaupun rupamu tidak kukenal tp nama mu je kutahu, Ezora.....


Ni bukan cerita Seniman Bujang Lapok. Tapi berkenaan MPV baru Proton yg dinamakan arini ngan nama EZORA (cam watak crita Brazil yg popular di tahun 80-an, xsilap KM). Model ni dijangka akan dilancarkan pada April akan datang. Harga dianggarkan sekitar RM80K. Tempahan boleh dibuat mulai Jumaat ni. Rupanya, KM tak sure camna walaupun ada gambar2 sebelum ni kelihatan di forum2. Yg pasti bukan cm gambar di atas.

7 comments:

kakpiah said...

ko punya tajok buleh bikin 'mem' berdebar2 gitu.. org peknen nih sensetip taw!!
huhuhuhu...

dakgilachoc a.k.a nani said...

Km, kalo rupa cm yg atas..ko belikan aku satu erk..muekekekeke...

Dee said...

km: aku x kisah pun camana rupanyer..kalo dpt free aku nak gak..hehehe..eh ni ezora yg fazura berlakon tulah..

azreen said...

km ko nak tukar kete baru ker?

Neeza Shahril said...

alahai nama dia.. Ezora.. feminin nya laaa.. tak macho langsung..

Kebencian_Maharaja said...

Kakpiah-Mem ke berdebar, ko ke yang berdebar? keh..keh..keh...

nani-nak buat pe? kalau ujan, basah....

dee-ko kalau free, cpt je. Aku kasi Free Willy la kat ko, bleh?

azreen- a'a, aku nak tukar pakai keta kuda, amacam?

neeza-Shahril- Proton nak pikat segmen pasaran org pompuan la tu...

.::WaNiE::. said...

buat ape lar km susah2 nak imbau cerita zaman 80 an..tahun lepas kan ada citer ezora ..hahhahaa

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin