Wednesday, February 25, 2009

Orang Malaysia Takla Terlalu Panas Sangat Di Ranjang...

Tgk tajuk cam cerita SX pun ada, cerita pak lawak pun ade. Sebenarnya ia berkait ngan kajian yg dilakukan oleh syarikat farmaseutikal terkemuka (pengeluar Viagra ni), Pfizer terhadap kehidupan seksual di Asia Pasifik.


Dalam kajian itu, didapati 2 drp 3 org lelaki & 3 drp 4 wanita di Malaysia menyatakan tidak puashati ngan kehidupan seksual mereka. Kajian yg dilakukan antara Mei ke Julai 2008 juga mendapati Malaysia menduduki tangga ke-6 daripada 13 negara yg dibuat kajian. Consider better drp Singapore yg menduduki tangga ke-8.


Kajian tersebut juga dikaitkan dengan kajian sampingan iaitu dot..dot...dot..Kalau korang nak tau lanjut, korang bacala sendiri petikan dr THESTAR online. Sesuai untuk bacaan orang2 dewasa yg dah baligh ja hehehe....

Sesungguhnya kajian begini bagus juga untuk bacaan org dewasa yg dah berkawen supaya setiap kekurangan dpt dibincang & dicari jalan penyelesaian jika perlu.....

9 comments:

Dee said...

mana ko beli katil shape ulor tu? hahaha...aku xnak komen yg lain..aku x tau..hehehe..

TiNiE said...

tula, tgk tajuk terus terjah..sekali nan ado apa²..pasrah

Shifu67 said...

err... ni entry sempena musim hujan ke ni... kat luar sejuk... kat dalam panasss

kakpiah said...

bukan sempena musim ujan.. tp sempena mem peknen kan? KM kan?
leks aarr.. wakakaka!!!!

tulipurple said...

keh keh keh...gelak nengok komen..huhu,anyway good info.

KM said...

dee- katil tu buat sendiri. Pakai kayu tongkat ali hehehe...

tinie- takpo..takpo...sabo je la...

shifu67- N3 pemanas badan ekk cikgu?? hehehe..

kakpiah-pepandaila ko piah. Entah2 ko salah sorang drp 3 drp 4 wanita Malaysia tu ekk? kui..kui..

tulipurple- jgn gelak saja...kasi pecahlaaa hehehe..

knight of silent said...

hai..
katil tu camne nak tido ex?..

Kebencian_Maharaja said...

knight of silence- katil tu utk perhiasan je hehehe,....

Anonymous said...

[url=http://community.bsu.edu/members/buy+online+Viagra.aspx]Viagra without rx[/url]

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin