Tuesday, August 12, 2008

Cam feminine je aku ngan award ni....

Thank's pada akak yg susah-susah ja bagi award ni kt KM (berbunga2 gi award ni). Kecik tapak tangan, kapal Titanic, KM tadahkan. So, sebagai menyempurnakan titah perintah yg dinyatakan, maka KM mem'forward'kan award ni kat hamba2 raja berikut:

Tahniah kepada yg menggondol award ni. Kepada yg tidak berjaya, cuba lagi di tahun hadapan keh..keh. Kepada yg berjaya, sila bersiap sedia ngan beg pakaian kerna anda akan diterbangkan ke Kabale, South Uganda. Bersediakah anda?

* Di kawasan ni, anda bukan menjamah lauk binatang tetapi binatang akan menjamah anda hehehe.....

17 comments:

:: Wiween laoshi :: said...

errkk kijams! ade ke anto tempat manyak menatang mkn org.gaggaa ;p

anyway, mekacih incik KM ;p terharunyeee shayeeeeee :D

Mira said...

ada ke bg org pegi uganda... ciannye...

Akak said...

Salam KM..

hehe tak nak ah pi Uganda dok kat M'sia jerr best..

KM said...

aween- Kibala ni memang byk binatang sbb Taman Negara. Ingat saya nak pekena ke?

mira- untuk mira, saya tak kasi award lagi sbb saya deserve utk kejutan sbb mira kena bagi pakej berdua sbb nak gi honeymoon kan..kan..tungguuu

akak- Msia memang best tp melihat negara org satu kelebihan mengagumi kpenciptaan Allah. Nama akak pe ye? Senang saya nk berbahasakan diri..hehehe...bersopan santunla plak hehehe..ada anak dara ke?

kuInaJentayutiara said...

eehhh sy nak p sana, mesti best kan, berkawan dgn binatang liar...

uuoooooooo.....

KM said...

kuina - anda seorg yg memang pencinta alam sekitar & fauna hehehe...Insyaallah di kesempatan akan dtg jika ada award "Tarzan Pilihan' sure saya akan nominate anda sbg calonnya hehehe...

Ungku Nor said...

Salam KM, nak mintak izin tumpang lalu.eh silap..
nak mintak izin link blog ni kat KARMA.

pegi Uganda?
saya puteri lilin, tak larat nak pegi negara pepanas cenggitu..ekekeke poyo je ;p

KM said...

Ungku Nor-Jgn lalu je, singgah masuk dulu, kita minum dulu hehehe...
Nak link tu sure xde masalah. Kecik tapak tangan, lori Kassim Baba saya tadahkan hehehe(Kapal titanic saya dah kasi kt org lain td. Anyway, saya akan linkkan Nor jugak, insyaallah.
Kalau takutpanas xde masalah sbb sepanjang berapa disana, Nor bleh mengambil pakej "tour in freezer" OK ke?

Mak Su said...

tahniah encik kebencian (err....panggil KM ker?), dapat award, dah siap ker nak ke uganda?

KM said...

hi mak su..sori singgah mengejut & tak bagi salam.
Saya xpergi sbb permohonan visa ditolak hehehe...

Neeza Shahril said...

eh! dapat lagi award... tenkiu tenkiuuu..
nak gi la ke Kabale tu tapi kena pakai baju angkasawan dulu. takut gak kena ngappp hehehe...

KM said...

Nak pakai baju astronaut kalau nak pi SS kt angkasa tu. Ni nak pi Kabala, pakai je costume TARZAN, sure binatang ingat kawan hehehe

ita.itu said...

wah dapat award bagai ek..hehe.jom berangan

:: Wiween laoshi :: said...

alaa incik KM.tuka destinasi buleh.anta pi korea ketemu sama hero-hero pujaan saye :p

Kak Piah said...

tima kaseh di atas award itu.. dan akak telah pon bersedia dgn beg di bahu utk pergi ke tempat yg dimaksudkan..

x per musti binatang2 itu tertunduk malu dgn kehadiran akak nnti..

lagipon ini kunjungan yg julung2 kali dari seorang blogger yg baru dpt award.. musti akak akan blogkan psl habitat diorang.. dan diorang x kn raser tepinggir lagik..

cHeRyNa PiReS said...

waaaaa....KM...dpt award plak ye...meh amik lagik satu kat blog aku...yg nieh kurang sket peminin:D

KM said...

ita- berangan paling best sbb xyah bayar sesen pun.

ween- tukaq destination bleh tp tambang bayaq sendiri.

K.Piah- Km takut Kpiah xsempat bg ucapan kt sana nanti hehehe...

Cheryna- perlui saja ye? hehehe...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin