Friday, August 15, 2008

Le agradeceré a Ud

Berturut-turut dikasi oleh award oleh kekawan yg baik hati ni. Yang atas ni dikasi oleh Cheryna. Yang kat bawah plak dikasi oleh Cik Tipah. Bagi pihak diri sendiri saya ucapkan terima kasih kepada yg memberi (nasi takde ke?). Memandangkan masa yg terhad sekarang, saya hadiahkan award ni kepada rakan2 blogger budiman yg tersenarai di blog saya dengan ucapan ngan kehadiran Ramadan ni berpuasala ngan sebaik mungkin (tak (berbaloi tuang posa ngan memakan Magee) & hindari pembaziran. Terima kasih.

16 comments:

ita.itu said...

ye betul..bela ayam dan itik bagus ek..x bazir..haha..lawak la ko

Akak said...

Salam KM...

Tahniah dapat award lagi...

KM said...

Yo betul...bela ayam itik senang, cukup umo kasi masak kari. Bela anak, bila besar kdg2 melawanckp mak pak(cam ita keh2...)

KM said...

salam akak,
Pas akak start kasi,yg lain berebut2 nak kasi. Pa kata akak, berlakon2 kasi duit kt saya. Mungkin pasni diorang kasi duit juga..collection tu kita bahagi 2 la hehehe...bijak..bijak

Ungku Nor said...

cess..ingatkan KM tak dan lagi nak letak saya punya link..hehehe.

KM said...

hehehe...sya dah link Nur awai2 lagi tau.

Mak Su said...

tahniah KM, dpt award lagik...

Neeza Shahril said...

cantik teddy bear tu.. kalau akak dapat yang real bestnye laaaa.. hehehee...

Kak Piah said...

wuiih.. sket ari lagik kalah datok siti.. awak lagik bnyk awards!! hik hik..

cHeRyNa PiReS said...

lawanye teddy bear tuh KM! sweet giler...boleh bagi si kacak:D

KM said...

maksu- award dh dpt, KM tgh tunggu sesapa plak nak kasi tanah ke, darjah kebesaran ke hehehe...(dasar materialistik betui)

Kak neeza- Nak yang real bleh tp kena suruh abang belikan le...hehehe..

Kpiah- KM xnak kalahkan dato siti tp just nak kalahkan Dato mat daud kilau ja ...hohoiii

Cheryna- berkenan ke kat teddy tu? Kan saya dh kasi cheryna gak teddy tu.

:: Wiween laoshi :: said...

egegege glemer incik KM nih.da byk tuh award.hihi :p dpt bear lagi tu.ehehehe

Mira said...

x sempat menjengah ke sini jumaat tu.. hehehehe

KM said...

Ween & mira- saya mana glamerla. Kalau glamer, sure menang FFM baru ni hehehe....

shafarina said...

Alolololo comelnya bear.

Nasib comel, leh peluk balik. Klu bear betul, lari lama dah.

ehehe

KM said...

Kalau bear betul, anda tak lari maknanya anda nak cari nahas le tu hehehe...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin