Friday, August 22, 2008

KM ni pemalu ke penakut??

Semalam ada seorang teman blogger bertanya KM, kenapa sejak April lalu start berblog, sampai sekarang pun tak pernah nampak muka? Dia tanya lagi, KM ni pemalu ke penakut? Macam2 lagi yg KM kena terjah hehehe...

Sebenarnya begini, bukan KM takut nak menunjukkan diri di alam blog ni. Tapi mungkin masanya belum sampai. Lagipun KM berpegang pd prinsip superhero yg tidak menunjukkan wajah sebenar mereka. Tak caya tengok Zorro, Power Ranger dsbnya. (keh..keh..gelak beso den ngan ayat ni).

Kepada kawan blogger ni, KM bagitau jangan bimbang. Sepandai2 KM melompat akhir KM akan menjelma jua menjadi orang depan ko, bleh gitu?

* Nanti KM buat 1 contest, Teka Yang Mana Satu KM....bleh kawan? hehehehe....Next week, Calculatorbuta mungkin tak dpt di-update beberapa ari kerana KM akan out-station selama 3 ari. Bila semua orang sibuk ngan persiapan merdeka, puasa, kenduri kawen, pilihanraya kecik, bujet 2009 maka KM pun nak buat sibuk juga hehehe....

25 comments:

hUmmY said...

helo superhero!

hahaha!

KM said...

ko perli pakcik yo? hampes betui keh..keh

kuchalana said...

kakaka.. bro ko tgk citer HOUSE dak.. klu dak aku advise ko cari citer tu.. we have something in common..

apa2 pon wajah xmencerminkan ideologi kita.. yg penting apa yg cuba disampaikan..

Kak Piah said...

owh superhero ku..

akak syak ko lah sebenarnya pulis angkasa gaban yg dah lama menghilang kan diri tuu..

err..ko taw dak pulis angkasa gaban tu mender?

Laxmana said...

gaban black potong due tu kak... kah! kah! kah!

mak aih km... berteka berteki la pulak... ;)

Mak Su said...

cptlah buat contest tu, tak saba dah nak meneka ni.

KM said...

Kuchalana- HOUSE ye bro? nanti KM tgk sbb seblm ni tak rasa plak nak tgk crita tu kt AXN.

Kak Piah & Laxmana- Ko 2 org memang sesaja perli den ye. Kalau jd sesungguh polis angkasa gaban tu, siapla korang.

Maksu- KM tengah pikir hadiah yg sesuai ni. First prize dpt kerusi OGAWA ok dak? keh..keh

adriea said...

salam ziarah. hai km. (km tu maksud die aper? name blog calculator buta.. jadi kalau KM? Kalkulator Menaip ke?) hihihi nice blog

KM said...

hi adriea,
KM kenal ko, budak yg ada tahi lalat kt dagu sebelah kanan tu kan.
KM stand for Ketua Menteri, bleh gitu hehehe...

kebencian_maharaja

Anonymous said...

tak payah la tonjolkan muka bro
bukan pasal tak kacak
tapi jgnla terikut2 dgn cara blogger lain yg penulisannya agak membosankan
bila km tonjolkan wajah comfirm aku tak nak buka dah blog calculator buta

KM said...

hehehe...memandangkan ada cadangan begini maka KM kena still terus jd superhero la ekkk. mantain jd power ranger or Gaban

ita.itu said...

dr tepi hensem mcm mawi..jgn2 dpn macam mawas x? kah.kah.kah..apun km ampun..hehe

risanur said...

salam singgah dan perkenalan..mesti best kalu wat contest sapa KM...nak gak join...boleh ke??

Ungku Nor said...

KM, takyah ikut sgt cakap2 orang.
buat je apa KM nak buat..

penakut ke, pemalu ke, tu suma stetment provokasi je tu ;p

Neeza Shahril said...

tu bukan gambar mawi ke? hehee..
hero hindustan pun keluar last sekali hehee..

ijad said...

salam.. tak nak join gath ke...

.::WaNiE::. said...

ala kalau nak jadi superhero xyah ar suh teka :P kekekeke

KM said...

Ita- Mawas? ko nak kutuk pun berpada2la. Mawas, binatang berbulu byk tu ekk? Hampes betul..

Risanur- Salam perkenalan jua. Best ke contest gitu? Kalau dapat hadiah keta kan..kan..Pa kata awk sponsor hehehe..

Ungku Nor- cayala Nor. Berkobar2 semangat KM setlh mendapat moral support dr anda hehehe....

K.neeza- itu bukan mawi & juga bukan saya hehehe. Ni bkn hero Hindustan tp hero filem Tamil hehehe..

Ijad- gathering pe Ja? KM xdak info sbb org baru lagi hehehe. Papa nanti bagitaula...

Wanie- betul tu wanie. xyah suh teka-teki. Suruh je terbang hehehe....

iLa @ LaLa said...

huhuuh.. pokciK! daku yg dibwh naungan sama dgnmu pown susah nak carik sapo lah pokcik KM neh!! misteri bebenau! keh keh keh

KM said...

ila@lala- anda org yg keja satu majikan ngan saya & diberi peluang cari saya tp masih tak dpt ye? hehehe...takpe2 nanti KM bg clue sikit, bleh?

ita.itu said...

kah.kah.kah..sabo km sabo..haha

:: Cikgu Wiween :: said...

ini bukan muko mawi kah? agagag ;p

KM said...

ita- KM memang byk sabola. Kalau tak sabo sure KM buat ko asam pedas hehehe...

ween- tu bkn mawila. Tp kepala KM memang cm mawi hehehe....

Mira said...

bila nk buat contest: teka wajah hensem KM

hahahaha

KM said...

Mira- ko ni tak sabaq betuila. Sabola ye, KM tengah cari hadiah. Kalau kasi pemenang anak kambing, ok tak?

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin