Friday, July 25, 2008

Budak Kacak @ Nur Batrisya


Sebab aku takdak idea ari, so aku taruhla gambo2 Budak Kacak kat sini. Layan je la....

Rupa pompuankan, camna plak orang bleh confuse keh..keh

Nak tido..tido jela. Toksah dok posing2.

Bab sekolah, dia memang rajin. Tambahan kalau gi ngan moto sure leh ronda satu kampung dulu.

Ni ngan kroni-kroni dia. Kaki2 pau barang jualan Tokwan keh..keh..

Rambut sudah pendekla tu. Baru nampak kacakkan!!

Ini bila sudah tua. Spek mata Ayah pun dia sebat, lari...lari


9 comments:

anaiz said...

eh, cute la tisya.
macam mak dier.
wah, mcm saya dah besa tgk mak dia. hahaha!!!

KM said...

semua org dok kaitkan ngan mak dia. Awat saya x ensem ka? ni nak marah ni...hehehehe...

l i e y n said...

kelakar pggl ur daughter 'budak kacak'...but saya selalu ckp anak saya hensem macam saya, bapak nye jeling je bila saya ckp cam tu...

KM said...

Dia yg memula menggelarkan dirinya Budak Kacak. Kalau bleh dia nak jadi cm Kordi, watak Awie dlm Duyung tu sebb dia ensem, kuat, cucuk Botox hehehe...

rosyanti.blogspot.com said...

comey nya adik nih...anak KM ke? ...kalau anak comey, KM mesti blh tahan juga org nya kan hahaha...mak dia pun comey kut...semoga happy selalu ;)

regards,
yanti
www.rosyanti.blogspot.com

cHeRyNa PiReS said...

sape kate macam laki?
takdelah...comey jek:D

Neeza Shahril said...

apa kata awak tukar kan gelaran dia dari budak kacak kepada budak jelita? sebab kan kadang2 kata2 merangsang kepada suasana.. betul ke? ada orang kata la.. memang dia comel.. tak sesuai panggil dia budak kacak kot.. kalau panggil awak budak kacak sesuai lah kot hahahaa!!

KM said...

Nanti saya tukaq kpd Budak Cute ke. Anyway arini & smlm, dia kurang sihat. Dia kena flu....

kuchalana said...

kakaka.. sapa la yg bagi nama budak kacak tu..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin